Sterilizatoare

Exista 8 produse.

 • Termometru
  Cadou
  -39,00 lei

  148,00 lei 109,00 lei
  Adaugă în coş
 • Termometru
  Cadou
  -54,00 lei

  203,00 lei 149,00 lei
  Adaugă în coş
 • -36,00 lei

  135,00 lei 99,00 lei
  Adaugă în coş
 • -44,00 lei

  143,00 lei 99,00 lei
  Adaugă în coş
 • Termometru
  Cadou
  -45,00 lei

  174,00 lei 129,00 lei
  Adaugă în coş
 • -37,00 lei

  136,00 lei 99,00 lei
  Adaugă în coş
 • Termometru
  Cadou
  -49,00 lei

  168,00 lei 119,00 lei
  Adaugă în coş
 • Termometru
  Cadou
  -51,00 lei

  190,00 lei 139,00 lei

Tehnologia vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa se protejeze si sa tina pericolele epidemiologice la distanta. iUni aduce mai aproape dispozitivele necesare in acest sens, iar sterilizatoarele nu au cum sa lipseasca din arsenalul unei persoane. Alege sa dezinfectezi orice obiect in numai 10 minute printr-o simpla apasare de buton. Este mai simplu, mai rapid si mult mai comod sa folosesti un sterilizator, iar aici ai de unde sa alegi.

Cum functioneaza

Un astfel de produs se foloseste de o tehnologie UV LED prin care sunt eliminate toate bacteriile chiar si cele din zonele mai greu accesibile. Eficienta este maxima chiar si in cel mai scurt timp, astfel ca e mult mai comod sa te asiguri ca toate produsele pe care le folosesti sunt igienizate. Rata de sterilizare de 99.99% aduce toate siguranta de care ai nevoie.

Ideal pentru obiectele mici

Sterilizatoarele sunt potrivite in special pentru obiectele mici pe care le folosim in viata de zi cu zi, de la telefoane, bijuterii, casti, bani, masti de protectie, machiaje si nu numai. Elimina orice risc din viata ta cu acest produs simplu, dar foarte eficient de la iUni.

Mai mult confort

Bineinteles, prin intermediul sterilizatoarelor ai parte de mai mult confort si de mai putine griji. Fiecare iesire din casa aduce fel si fel de riscuri in fata carora suntem expusi, ceea ce presupune ca obiectele pe care le folosim in exterior si le aducem in locuinte trebuie sa fie igienizate pentru a elimina orice risc. Totusi, poate fi dificil ca de fiecare data sa igienizam aceste produse si nu doar ca dureaza mult timp, insa e nevoie si de solutiile adecvate. Totusi, cu ajutorul sterilizatoarelor aceasta devine o activitate simplificata pe cat de mult posibil, iar printr-o simpla apasare de buton scapi de orice problema.

Preturi bune

Cele mai bune preturi pentru sterilizatoare le gasesti la iUni, astfel ca nu trebuie sa pregatesti bugete considerabile pentru a-ti permite sa ai grija de sanatatea ta si sa te protejezi de toate pericolele care pandesc la orice pas.

Testeaza produsele

Nu esti convins inca? Nicio problema. La iUni ai chiar ocazia de a testa toate produsele, inclusiv sterilizatoarele, astfel incat sa te convingi ca acestea iti fac viata mult mai usoara, dar te ajuta si sa eviti toate pericolele cu care te poti confrunta.

Direct online – nu iesi din casa

Nici nu trebuie sa iesi din casa pentru a cumpara sterilizatoare in conditiile in care produsele pe care le cauti se gasesc la numai cateva click-uri distanta la iUni. Nu e nevoie sa te expui in fata riscurilor cand totul e mult mai simplu si mai comod direct online, asa ca plaseaza o comanda imediat direct la iUni.

 

top