Solutie Igienizanta

Exista 1 produs.

Alege sa fii protejat si responsabil cu iUni. Cumpara solutie igienizanta pentru maini cu o concentratie de 75% alcool prin care elimini orice pericol epidemiologic. Elimina 99.99% dintre bacterii si poti folosi solutia in fiecare zi pentru a fi sigur ca nu te expui pericolelor.

Eficienta maxima

Alege sa te protejezi cu ajutorul unei solutii igienizate de la iUni care asigura eficienta maxima. Riscurile pot sa pandeasca la fiecare pas, motiv pentru care e important sa iti iei masurile de securitate necesare pentru a tine la distanta riscurile.

Oriunde ai nevoie

Solutia igienizata se poate folosi oriunde ai nevoie, la serviciu, in oras, la terasa, la plimbare sau pur si simplu de fiecare data cand iesi din locuinta si nu vrei sa fii expus riscului. Cantitatea de 250 ml este suficienta pentru ca solutia sa iti ajunga mult timp.

Preturi bune

Nu trebuie sa pregatesti o avere pentru a cumpara solutie igienizanta de la iUni intrucat aici preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Cu alte cuvinte, costurile sunt minime, dar beneficiile maxime si e mai ieftin ca niciodata sa ai grija de sanatatea ta. Protejeaza-te, stai departe de orice risc si ai grija inclusiv de cei din jurul tau.

Direct din confortul locuintei tale – nu mai iesi din casa

Siguranta ta si a celor din jur ar trebui sa fie o prioritate pentru toata lumea, astfel ca solutia igienizata cu actiune rapida este ideala pentru a fi folosita in viata de zi cu zi. Constant suntem expusi in fata mai multor pericole, motiv pentru care este ideal sa evitam orice risc, solutia fiind simpla si la indemana oricui. Aceasta aduce un puternic efect bactericid si nici nu impune folosirea apei sau a sapunului, ceea ce o face ideala pentru orice situatie din viata noastra. La alcatuirea sa s-a folosit o formula unica bazata pe alcool si glicerina care nu doar ca ne protejeaza, insa ajuta si la hidratarea si catifelarea mainilor. Nu doar ca aceasta solutie igienizata propusa de iUni tine la distanta pericolele, insa curata foarte bine si ofera o senzatie de revigorare. Actiunea este rapida, nu lasa pielea lipicioasa si se poate folosi in orice context.

Am pregatit mai multe pachete pentru tine

La iUni am pregatit mai multe pachete pentru tine astfel incat sa iti fie cat mai usor sa cumperi exact ceea ce ai nevoie. Poti alege solutia simpla, fie alaturi de masti de protectie de mai multe tipuri sau de termometru digital.

Calitatea produselor cu care te-ai obisnuit la iUni este valabila si in cazul solutiilor igienizante. Cu o concentratie de 99,99% ai garantia ca de fiecare data cand folosesti solutiile elimini toate bacteriile si virusurile!

top