Filtreaza dupa

Activeaza filtre:
  Cartela SIM: v
  Camera: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  SmartWatch

  Exista 1032 produse.

  Alege din cea mai diversificata oferta de smartwatch iUni, smartwatch compatibil iOS, android.

  Smartwatch cu pedometru, altimetru si alte functii sport.

  Ce este un smartwatch?

  Smartwatch-urile au fost lansate in urma cu ceva timp, insa abia anul acesta au devenit foarte populare. Un smartwatch este un ceas cu ecran ce ofera utilizatorului accesul la mai multe functii, cu alte cuvinte fiind un smartphone de dimensiuni reduse.

  Ce functii propune un smart watch?

  Acestea variaza de la un dispozitiv la altul, insa cele mai multe ofera utilizatorilor posibilitatea de a primi apeluri, avand montat un difuzor si un microfon, de citire a mesajelor, accesare a agendei telefonului, monitorizarii calitatii somnului, pedometru, calculator, calendar, alarma, cronometru, in timp ce smartwatchurile mai avansate permit controlarea prin voce sau diferite niveluri de personalizare.

  Afla cum functioneaza un smart watch

  Pentru a putea functiona la intreaga sa capacitate, este nevoie ca smartwatch-ul sa fie conectat la telefon, in caz contrar va fi doar un ceas obisnuit ce afiseaza ora. Conexiunea la telefon se face, in functie de producator, fie prin Bluetooth, fie prin NFC. Dupa conectare, utilizatorii isi pot alege ce notificari sa primeasca de la retelele de socializare, mesaje, email-uri sau apeluri. De asemenea, exista si cateva aplicatii ale smartwatch-urilor ce permit controlarea playerului muzical din telefon sau chiar a camerei foto, insa aceste functii variaza de la un dispozitiv la altul. In functie de dispozitiv si de gradul de utilizare, bateria smartwatch-urilor poate sa reziste de la 2 pana la 14 zile, majoritatea fiind incarcate printr-un cablu micro usb obisnuit.

  La ce smartphone conectezi un ceas inteligent

  Aceste dispozitive functioneaza in principal cu cele doua mari platforme, iOs si Android, in timp ce altele se pot conecta doar la anumite modele, un exemplu fiind echipamentele Samsung Galaxy Gear disponibile doar pentru Galaxy S4 si Galaxy Note 3. Astfel, inaintea achizitionarii smartwatch-ului utilizatorii trebuie sa verifice compatibilitatea cu propriul dispozitiv.

  Comanzi smartwatch la pret mic pentru a monitoriza activitatea 

  Pasionatii de sport, cu siguranta, merita sa includa in arsenalul lor niste ceasuri inteligente intrucat pe aceasta cale au ocazia de a-si monitoriza activitatea si de a-si imbunatati performantele. Sunt foarte multe functii utile pe care merita sa le descopere iar la acest capitol putem aminti de pedometru, termometru corporal, masurarea batailor pe minut si nu numai. Si functia de monitorizare a somnului este populara in conditiile in care toata lumea isi doreste sa se odihneasca asa cum trebuie, iar acum totul este mai simplu cu ajutorul unui smartwatch.

  La noi ai smartwatch ieftin 

  iUni propune cele mai bune preturi de pe piata, motiv pentru care fiecare persoana isi permite sa cumpere un smartwatch. Pe langa preturile accesibile sunt propuse si diferite oferte si promotii care merita sa fie descoperite pentru ca prin intermediul acestora veti ajunge sa platiti mult mai putin decat v-ati fi asteptat.

  Cat dureaza pana primesc produsele?

  Pentru ca acesta este un magazin online foarte bine pus la punct e foarte simplu si comod sa fie trecute in revista produsele. Pe aceasta cale se ajunge imediat la modelele preferate de ceasuri inteligente, fiind suficiente chiar si numai cateva minute in acest sens. Bineinteles, se fac mari economii de timp la o comanda online, iar produsele sunt livrate in cel mai scurt timp.

  Cui sunt dedicate ceasurile inteligente?

  Un smartwatch reprezinta un gadget care se dovedeste a fi ideal pentru orice persoana. Unele modele sunt dedicate barbatilor, altele sunt pentru femei, insa nu au fost uitati nici copiii. Mai mult, se gasesc si modele unisex, astfel ca iUni le aduce pe toate mai aproape si se afla la numai cateva click-uri distanta, motiv pentru care se poate plasa o comanda chiar acum.

  top