Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  SmartWatch

  Exista 264 produse.

       Alege din cea mai diversificata oferta de smartwatch iUni, smartwatch compatibil iOS, android.

  Smartwatch cu pedometru, altimetru si alte functii sport.

  Ce este un smartwatch?

  Smartwatch-urile au fost lansate in urma cu ceva timp, insa abia anul acesta au devenit foarte populare. Un smartwatch este un ceas cu ecran ce ofera utilizatorului accesul la mai multe functii, cu alte cuvinte fiind un smartphone de dimensiuni reduse.

  Ce functii propune un smartwatch?

  Acestea variaza de la un dispozitiv la altul, insa cele mai multe ofera utilizatorilor posibilitatea de a primi apeluri, avand montat un difuzor si un microfon, de citire a mesajelor, accesare a agendei telefonului, monitorizarii calitatii somnului, pedometru, calculator, calendar, alarma, cronometru, in timp ce smartwatchurile mai avansate permit controlarea prin voce sau diferite niveluri de personalizare.

  Cum functioneaza un smartwatch?

  Pentru a putea functiona la intreaga sa capacitate, este nevoie ca smartwatch-ul sa fie conectat la telefon, in caz contrar va fi doar un ceas obisnuit ce afiseaza ora. Conexiunea la telefon se face, in functie de producator, fie prin Bluetooth, fie prin NFC. Dupa conectare, utilizatorii isi pot alege ce notificari sa primeasca de la retelele de socializare, mesaje, email-uri sau apeluri. De asemenea, exista si cateva aplicatii ale smartwatch-urilor ce permit controlarea playerului muzical din telefon sau chiar a camerei foto, insa aceste functii variaza de la un dispozitiv la altul. In functie de dispozitiv si de gradul de utilizare, bateria smartwatch-urilor poate sa reziste de la 2 pana la 14 zile, majoritatea fiind incarcate printr-un cablu micro usb obisnuit.

  Smartwatch-urile se pot conecta la orice smartphone?

  Aceste dispozitive functioneaza in principal cu cele doua mari platforme, iOs si Android, in timp ce altele se pot conecta doar la anumite modele, un exemplu fiind echipamentele Samsung Galaxy Gear disponibile doar pentru Galaxy S4 si Galaxy Note 3. Astfel, inaintea achizitionarii smartwatch-ului utilizatorii trebuie sa verifice compatibilitatea cu propriul dispozitiv.

  top