Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Material curea: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  SmartWatch ieftin

  Exista 63 produse.

  Smartwatch-urile nu mai sunt vazute ca niste dispozitive dedicate oamenilor de afaceri, ci ca o necesitate pentru confortul nostru. Cu ajutorul lor nu mai este nevoie sa scoatem telefonul din buzunar pentru multe operatiuni banale precum apeluri, mesaje, notificari, email-uri sau chiar muzica.

  Desi majoritatea dispozitivelor nu sunt accesibile pentru toate buzunarele, exista si unele mai ieftine, dedicate celor care vor sa se bucure de facilitatile oferite de smartwatch-uri, la costuri mult mai scazute.

  Conexiune

  Smartwatch-urile se conecteaza la telefon prin Bluetooth si prin intermediul unei aplicatii ce se descarca din App Store, fiind compatibile cu toate sistemele de operare ale telefoanelor, Android, iOS, Blackberry sau Nokia. Bateriile propun o autonomie de cateva zile, fiind de regula de 230 mAh si se incarca cu usurinta cu ajutorul unui simplu cablu micro usb.

  Functii

  Aspectul smartwatch-urilor ieftine este unul modern, potrivit oricarei tinute, avand un ecran touchscreen de circa 1.5 inch, suficient de mare pentru a putea accesa cu usurinta toate functiile dispozitivului. Se sincronizeaza agenda telefonului, care devine disponibila pe ceas, se pot accesa mesajele, email-urile, notificarile de pe retelele de socializare (WhatsApp, Facebook, Skype) si acum apelurile sunt mult mai usor de efectuat. Datorita microfonului si difuzorului incorporat nu mai este nevoie de hands free. De asemenea, atunci cand telefonul nu este la indemana se poate lansa o sonerie direct de pe ceas pentru ca acesta sa fie identificat imediat.

  In plus, smartwatch-urile ieftine sunt perfecte si pentru fitness, deoarece inca mai sunt persoane care umbla cu telefonul lipit de brat pentru masurarea performantelor fizice, in timp ce aceste dispozitive dispun de pedometru, cronometru. Pe langa acestea, se poate accesa si reda muzica din telefon, monitoriza somnul sau folosi camera telefonului. Cu alte cuvinte, prin smartwatch-urile ieftine utilizatorii se bucura de un smartphone de dimensiuni reduse, mult mai accesibil.

  top