Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  SmartWatch cu sim card

  Exista 90 produse.

  Avand rolul de a ne usura si de a face viata mai confortabila, smartwatch-urile erau asemanate telefoanelor inteligente, insa acum acestea vin chiar cu optiunea inserarii unui sim card, asadar utilizatorii avand parte de un telefon inteligent de dimensiuni reduse, la un pret mult mai accesibil si mai usor de folosit.

  Notificari

  Smartwatch-urile se conecteaza la telefon prin Bluetooth, fiind necesara minim versiunea 2.1, apoi agenda telefonului se poate accesa direct de pe ceas. De asemenea, exista posibilitatea de a sincroniza si apelurile primite, asadar utilizatorii sunt alertati fie prin vibratii, fie prin sonerie, iar acestia pot raspunde si vorbi direct de la ceas, fara a mai fi nevoie scoaterea din buzunar a telefonului. Conversatiile sunt clare, datorita difuzorului si microfonului de calitate ce sunt incorporate, iar mesajele pot fi citite cu usurinta pentru ca ecranul touchscreen de 1.54 inch si rezolutie 240 x 240 pixeli este suficient de mare. In plus, se pot sincroniza si mesajele si notificarile de pe retelele de socializare (Facebook, Skype, WhatsApp) sau e-mailurile.

  Functii

  Smartwatch-urile cu sim card propun mai multe functii utilizatorilor, precum camera foto cu ajutorul careia niciun moment important nu ramane uitat, chiar daca telefonul nu este langa utilizator, iar imaginile sunt stocate in memoria de 64 de MB a smartwatch-ului, ce poate fi extinsa printr-un card pana la 32 de GB.

  Ai uitat unde ti-ai pus telefonul? Nicio grija, deoarece poti activa functia anti-pierdere, iar daca acesta se afla intr-o arie de pana la 20 de metri, va suna dupa apasarea unui singur buton al smartwatch-ului. De asemenea si ceasul inteligent va suna in momentul in care telefonul paraseste aceasta arie. La fel ca o bratara smart, aceste dispozitive ofera utilizatorilor posibilitatea de a inregistra si masura pasii prin intermediul pedometrului, sa monitorizeze somnul, insa sunt disponibile si alte functii precum cronometru, galerie, muzica, imagini sau vreme.

  top