Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  SmartWatch android si iOS

  Exista 125 produse.

  Smartwatch-urile sunt niste dispozitive foarte comune in ziua de azi, care au rolul de a ne face viata mai usoara. Cele mai multe sunt compatibile cu sistemele de operare Android si iOS si ne pun la dispozitia incheieturii noastre o multime de functii si aplicatii, de la efectuarea apelurilor la controlarea camerei foto a telefonului.

  Conexiune si autonomie

  Pentru a conecta smartwatch-urile la Android sau iOS este nevoie de minim versiunea 2.1 Bluetooth si de descarcarea unei aplicatii din App Store, respectiv Google Play Store. Dispozitivele au nevoie de circa 3 ore pentru o incarcare completa, prin intermediul unui cablu micro usb. Bateria poate rezista de la cateva ore la cateva zile, in functie de intensitatea utilizarii ceasului, astfel ca este suficienta pentru a nu rata niciun apel.

  Aplicatii si functii

  Ceasurile inteligente sunt vazute ca o extensie a smartphone-urilor care nu ofera chiar aceleasi functii, ci doar pe cele mai necesare, precum apelarea cu usurinta, accesarea agendei, citirea mesajelor, notificarilor de pe social media (Facebook, Skype, WhatsApp) sau a email-urilor. Smartwatch-urile compatibile cu Android sau iOS au un ecran touchscreen, de regula, de aproximativ 2.5 cm, suficient de mare pentru a putea controla toate functiile cu usurinta.

  Unele chiar ofera utilizatorilor posibilitatea de a insera cartele sim fiind ca un smartphone mai modest, insa mai usor de folosit, ce propune doar functiile si aplicatiile absolut necesare. De la pedometru, cronometru ce sunt folositore in sala de fitness, la calendar, accesarea agendei telefonului, vremea sau galerie foto, smartwatch-urile ne tin la curent cu tot ce se intampla in jurul nostru.

  Odata conectat la telefon, ceasul inteligent poate reda muzica, in timp ce unele au propria camera foto de 1.3 megapixeli pentru capturarea tuturor momentelor importante din viata noastra si stocate direct in memoria de 64 de MB a ceasului, ce poate fi extinsa pana la 32 de GB cu un card TF. 

  top