Sistem Supraveghere iUni 8 Camere 700 linii, DVR 8 canale D1, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ

Home

Sistem Supraveghere 8 camere cmos 700 linii tv interior 

Detalii

1 729,00 lei


Anunță-mă când este disponibil

14083

Disponibilitate: Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Sistem Supraveghere video de 8 camere interior

Componente Sistem:

1 Digital Video Recorder 8 canale iUni prove DVR 9808 (25 cadre/ secunda / canal la rezolutie Full D1; compresie H.264; iesire VGA si TV out simultan; inregistrare manuala / detectie miscare / alarma; transmisie pe internet :laptop, tableta, telefon mobil; HDD SATA III - optional)

8 camere de supraveghere de interior 700TVL Antivandal (3,6 mm lentila; 24 leduri IR; 20 m vedere pe timp de noapte)

8 alimentatori 12v 1Ah

16 conectori BNC.  

Optional oferim 2 variante de cablu necesar pentru conectarea camerelor in sistemul de supraveghere:
- 100 metri cablu UTP plus 16 video baluns (amplificator pasiv) - pret 250lei
- 100 metri cablu coaxial plus 16 conectori BNC - pret 60lei
Pentru distante mai mari de 100 de metri dintre camera si DVR recomandam conectarea camerelor pe cablu UTP cu video baluns. 

 

  Digital  Video  Recorder

  -25 cadre/ secunda / canal la rezolutie D1

  -compresie H 264

  -iesire VGA si TV out simultan

  -inregistrare manuala/ detective miscare/alarma

  -transmisie pe internet (laptop, tableta, telefon mobil)

Rezolutia

Rezolutia D1 este rezolutia ideala, fiind capabila sa va ofere o inregistrare buna, la 25 cadre pe secunda, pentru fiecare canal in parte. Pentru a valorifica potentialul maxim al produsului nostru, se recomanda ca pe fiecare canal, sa fie utilizata aceeasi rezolutie. Iar pentru o calitate mult mai buna a imaginilor, noi am ales sa realizam un echilibru intre echipamentul folosit. De aceea am ales cu grija camerele existente in componenta fiecarui kit, pentru a nu irosi calitatile DVR-ului.

Compresie H.264

Compresia H.264 este in zilele noastre cel mai eficient si mai cunoscut standard de compresie video, fiind creat initial pentru transmiterea continutului video in retea, cum sunt filmele, videoclipurile sau conferintele. Acesta mai este folosit in acelasi timp si pentru compresia unui material video, care a fost filmat la o rezolutie foarte mare, pentru a face economie de spatiu pe hard-disk, reusind astfel sa redea inregistrarile la o calitate buna, fara ca acestea sa se intrerupa.

 

Compatibilitate

Acest model este compatibil cu sistemul de operare Microsoft Windows, indiferent de versiune, cat si cu sistemul de operare folosit de cei de la Apple, si anume Mac OS X.

Compatiblitatea cu platformele mobile

Cu ajutorul unei aplicatii, pe diverse sisteme de operare cum ar fi iOS sau Android, veti putea vizualiza in timp real imaginile surprinse de camerele de supraveghere, descarcand de pe magazinul de aplicatii, aceea aplicatie al carui nume corespunde cu modelul achizitionat si care este compatibila cu sistemul de operare utilizat. Cel mai important este faptul ca puteti face playback direct de pe telefonul mobil.

Modul de inregistrare

Exista mai multe moduri pentru a seta inregistrarea, cum ar fi in functie de un program bine stabilit, detectarea miscarii sau manual, alegand doar optiunile care va intereseaza. Prin "Motion Detection" sau modul pentru detectare a miscarii, DVR-ul poate fi programat astfel incat sa poata detecta orice fel de miscare efectuata in aria monitorizata si sa declanseze in mod automat inregistrarea. Iar prin setarea manuala, poti configura setarile in functie de anumite zile si ore intre care doresti ca aparatul sa inregistreze.

PTZ Control

Prin intermediul functiei PTZ ( Pan Tilt Zoom), DVR-ul va permite sa inlocuiti una din camerele de supraveghere obisnuite, cu una care sa detina functia PTZ. Luand separat termenii acestei functii, "PAN" sugereaza posibilitatea rotirii moduluilui video, pe orizontala, "TILT" facand posibila mobilitatea camerei pe axa verticala, iar "ZOOM" constituie in mod practic o functie prin care camera poate apropia imaginea asupra unui singur element din ansamblul de elemente componente aflate in aria de supraveghere.

Preluarea unor comenzi multiple

Activitatea monitorizata de catre camerele de supraveghere, poate fi urmarita de pe un telefon mobil, de pe un calculator sau laptop, cat si de pe o tableta, in acelasi timp. Puteti realiza operatiunea de copiere a unor fisiere pe un stick, fara ca activitatea camerelor sa aiba de suferit intreruperi sau probleme in vizualizarea continutului.

 

Asigurati-va ca hard disk-ul este instalat corespunzator pe DVR, iar pentru o mai buna stabilitate, va recomandam sa utilizati un hard-disk cu o capacitate de stocare de minim 500G -1000 GB.

  Camera de supraveghere de interior

  - 700TVL CMOS

  - 3,6 mm lentila

  - 24 leduri IR

  - 20 m vedere pe timp de noapte

Lentila camerei de supraveghere este una fixa de 3,6 mm, ceea ce ofera posibilitatea vizualizarii unui unghi de aproximativ 90˚.

24 Leduri infrarosu

Camera de supraveghere filmeaza pe timp de noapte pana la o distanta de aproximativ 20 m, datorita coroanei cu cele 24 ledurilor infrarosu in conditii de iluminare 0.

 

Conectori BNC pentru cablu coaxial

Alimentatori 12V 1Ah.

 • Senzor imagine: CMOS
 • Rezolutie video: 700 linii tv @ 25fps
 • Format video: H.264
 • Interior / Exterior: Interior
 • Interior / Exterior: Exterior
 • Codec video: H.264
 • Mediu stocare: Hard disk
 • Alte specificatii: Senzor de miscare
 • Alte specificatii: Internet
 • Alte specificatii: NightVision
 • Alte specificatii: Suprascriere ciclica
 • Lentila: Fixa
 • Leduri IR: 24
 • Plastic / Antivandal: Antivandal

Comentarii

Scrie parerea ta

Sistem Supraveghere iUni 8 Camere 700 linii, DVR 8 canale D1, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ

Sistem Supraveghere iUni 8 Camere 700 linii, DVR 8 canale D1, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ

Sistem Supraveghere 8 camere cmos 700 linii tv interior 

Scrie parerea ta

Alti utilizatori au fost interesati si de... Inainte Inapoi

top