Kit supraveghere iUni 4 camere CMOS Vedeti imaginea mare
-100,00 lei

Sistem Supraveghere iUni 4 Camere CMOS 1 MP, 24 Led IR, DVR 4 Canale HD 720p, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ

Camere de supraveghere

Sistem Supraveghere iUni 4 Camere CMOS 1 MP, 24 Led IR, DVR 4 Canale HD 720p, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ, 4 canale audio, Antivandal

Detalii

899,00 lei

799,00 lei

Pret redus!

1259

Adauga Scoate

Disponibilitate: Indisponibil momentan. Comanda acest produs si vei fi contactat sa ti se comunice cand il vei primi.

Sistem Supraveghere 4 Camere CMOS

Sistem Supraveghere Video de 4 Camere

Sistemul contine:

1 Digital Video Recorder 4 canale HD 720p iUni Prove DVR (25 cadre/ secunda / canal la rezolutie 720p; compresie H.264; iesire VGA si TV out simultan; inregistrare manuala / detectie miscare / alarma; transmisie pe internet :laptop, tableta, telefon mobil; HDD SATA III - optional)

4 camere de supraveghere de interior iUni ProveCam AHD-L, C071 CMOS, 1 MP (3,6 mm lentila; 24 leduri IR; 20 m vedere pe timp de noapte). Carcasa metalica rezistenta la apa si praf

4 alimentatori 12v 1Ah

4 suporturi de prindere pe perete sau tavan                     

8 conectori BNC               

Optional oferim 2 variante de cablu necesar pentru conectarea camerelor in sistemul de supraveghere:
- 100 metri cablu UTP plus 4 video baluns (amplificator pasiv) -  pret 225lei
- 100 metri cablu coaxial plus 8 conectori BNC - pret 60lei

Pentru distante mai mari de 100 de metri dintre camera si DVR recomandam conectarea camerelor pe cablu UTP cu video baluns

  Digital  Video  Recorder

  -25 cadre/ secunda / canal la rezolutie 720p

  -compresie H 264

  -iesire VGA si TV out simultan

  -inregistrare manuala/ detective miscare/alarma

  -transmisie pe internet (laptop, tableta, telefon mobil)

 

Rezolutia

Rezolutia 720p este rezolutia ideala, fiind capabila sa va ofere o inregistrare buna, la 25 cadre pe secunda, pentru fiecare canal in parte. Pentru a valorifica potentialul maxim al produsului nostru, se recomanda ca pe fiecare canal, sa fie utilizata aceeasi rezolutie. Iar pentru o calitate mult mai buna a imaginilor, noi am ales sa realizam un echilibru intre echipamentul folosit. De aceea am ales cu grija camerele existente in componenta fiecarui kit, pentru a nu irosi calitatile DVR-ului.Rezolutie HD

Compresie H.264

Compresia H.264 este in zilele noastre cel mai eficient si mai cunoscut standard de compresie video, fiind creat initial pentru transmiterea continutului video in retea, cum sunt filmele, videoclipurile sau conferintele. Acesta mai este folosit in acelasi timp si pentru compresia unui material video, care a fost filmat la o rezolutie foarte mare, pentru a face economie de spatiu pe hard-disk, reusind astfel sa redea inregistrarile la o calitate buna, fara ca acestea sa se intrerupa.

Compatibilitate

Acest model este compatibil cu sistemul de operare Microsoft Windows, indiferent de versiune, cat si cu sistemul de operare folosit de cei de la Apple, si anume Mac OS X.

Compatiblitatea cu platformele mobile

Cu ajutorul unei aplicatii, pe diverse sisteme de operare cum ar fi iOS, Android, Windows Phone, veti putea vizualiza in timp real imaginile surprinse de camerele de supraveghere, descarcand de pe magazinul de aplicatii, aceea aplicatie al carui nume corespunde cu modelul achizitionat si care este compatibila cu sistemul de operare utilizat.

Modul de inregistrare

Exista mai multe moduri pentru a seta inregistrarea, cum ar fi in functie de un program bine stabilit, detectarea miscarii sau manual, alegand doar optiunile care va intereseaza. Prin "Motion Detection" sau modul pentru detectare a miscarii, DVR-ul poate fi programat astfel incat sa poata detecta orice fel de miscare efectuata in aria monitorizata si sa declanseze in mod automat inregistrarea. Iar prin setarea manuala, poti configura setarile in functie de anumite zile si ore intre care doresti ca aparatul sa inregistreze

PTZ Control

Prin intermediul functiei PTZ ( Pan Tilt Zoom), DVR-ul va permite sa inlocuiti una din camerele de supraveghere obisnuite, cu una care sa detina functia PTZ. Luand separat termenii acestei functii, "PAN" sugereaza posibilitatea rotirii moduluilui video, pe orizontala, "TILT" facand posibila mobilitatea camerei pe axa verticala, iar "ZOOM" constituie in mod practic o functie prin care camera poate apropia imaginea asupra unui singur element din ansamblul de elemente componente aflate in aria de supraveghere.

Preluarea unor comenzi multiple

Activitatea monitorizata de catre camerele de supraveghere, poate fi urmarita de pe un telefon mobil, de pe un calculator sau laptop, cat si de pe o tableta, in acelasi timp. Puteti realiza operatiunea de copiere a unor fisiere pe un stick, fara ca activitatea camerelor sa aiba de suferit intreruperi sau probleme in vizualizarea continutului.

Asigurati-va ca hard disk-ul este instalat corespunzator pe DVR, iar pentru o mai buna stabilitate, va recomandam sa utilizati un hard-disk cu o capacitate de stocare de minim 500G -1000 GB.

  Camera de supraveghere de interior

  - 1 MP CMOS

  - 3,6 mm lentila

  - 24 leduri IR

  - 20 m vedere pe timp de noapte

  - carcasa metalica, rezistenta la apa si praf

 Aceasta camera are un sensor de captare a imaginii 1/4 CMOS de 1MP, cu o rezolutie de 1280 x 720 ceea ce ofera o buna calitate a imaginilor surprinse de aceasta.

Lentila camerei de supraveghere este una fixa de 3,6 mm, ceea ce ofera posibilitatea vizualizarii unui unghi de aproximativ 90˚. 

24 Leduri infrarosu

Camera de supraveghere filmeaza pe timp de noapte pana la o distanta de aproximativ 20 m, datorita coroanei cu cele 24 leduri infrarosu in conditii de iluminare 0.

Conectori BNC pentru cablu coaxial

Alimentatori 12V 1Ah   

 • Conectivitate: HDMI
 • Conectivitate: Audio
 • Conectivitate: AV
 • Conectivitate: VGA
 • Conectivitate: 2xUSB
 • Conectivitate: RJ-45
 • Culoare: Alb
 • Tip accesoriu: Sistem de supraveghere
 • Senzor imagine: 1.3 MP CMOS
 • Rezolutie video: 1280 x 720
 • Unghi: 72 °
 • Mediu stocare: Hard disk
 • Lentila: Fixa
 • Leduri IR: 24
 • Functii: Night Vision
 • Functii: Inregistrare ciclica
 • Functii: Senzor de miscare
 • Functii: Internet
 • Material carcasa: Plastic
 • Material carcasa: Metal
 • Montare: Interior
 • Utilizare: Produs fix (casa, birou)
 • Utilizare: Inregistrare video
 • Utilizare: Supraveghere persoane

Comentarii

Anghel S
2019-01-15

Recomand

Cumparat , montat , multumit ... Toate componentele necesare sunt incluse , reglajul camerelor se face usor , imagine excelenta atat ziua cat si noaptea.

  Scrie parerea ta !

  Scrie parerea ta

  Sistem Supraveghere iUni 4 Camere CMOS 1 MP, 24 Led IR, DVR 4 Canale HD 720p, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ

  Sistem Supraveghere iUni 4 Camere CMOS 1 MP, 24 Led IR, DVR 4 Canale HD 720p, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ

  Sistem Supraveghere iUni 4 Camere CMOS 1 MP, 24 Led IR, DVR 4 Canale HD 720p, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ, 4 canale audio, Antivandal

  Scrie parerea ta

  Alti utilizatori au fost interesati si de... Inainte Inapoi

  top