Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Raza de actiune: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Roboti de jucarie

  Exista 3 produse.

  Tehnologia a evoluat atat de mult incat in ziua de azi avem acces la cele mai grozave produse, care pana nu demult se dovedeau a fi foarte costisitoare. Astfel, la iUni sunt propuse nenumarate gadgeturi si dispozitive noi, alaturi de multe jucarii inedite, motiv pentru care oricine a nimerit in locul potrivit. Daca te afli in cautarea unui cadou grozav pentru cineva drag, cu siguranta, merita sa afli mai multe despre roboti de jucarie, iar iUni dispune de o gama larga in acest sens pe care o vei putea descoperi imediat.

  Alege jucarii interactive usor de folosit

  In primul rand, acesti roboti de jucarie sunt foarte usor de folosit, motiv pentru care nimeni nu are nevoie de vreo experienta speciala in acest sens. Oricum se poate trece in revista imediat manualu de utilizare pentru a descoperi care sunt toate functiile incorporate. Cu alte cuvinte, device-urile pot fi folosite de catre persoane de toate varstele, fiind o alegere grozava.

  Comenzi vocale

  In al doilea rand, robotii de jucarie pot fi controlati si prin intermediul comenzilor vocale, ceea ce reprezinta un mare avantaj intotdeauna, iar acestia pot invata cateva comenzi de baza, astfel ca distractia este asigurata de fiecare data cand se folosesc. Distanta acceptata este de 15 metri in acest sens, motiv pentru care ai parte de suficienta libertate, iar daca robotul se afla intr-o alta incapere din locuinta, acesta va putea efectua oricum comanda plasata.

  Autonomia bateriei

  La capitolul autonomie utilizatorii au parte de suficienta flexibilitate intrucat robotii pot fi folositi timp de jumatate de ora, pe cand pentru o incarcare completa sunt suficiente numai doua ore. Astfel, device-urile vor putea fi folosite de mai multe ori in aceeasi zi pentru ca distractia sa nu lipseasca niciodata.

  Intretinere simpla

  Acesti roboti de jucarie nu sunt deloc dificil de intretinut, motiv pentru care nimeni nu trebuie sa respecte reguli stricte din acest punct de vedere. Dispozitivele nu sunt deloc pretentioase, astfel ca toata lumea se va putea bucura de o exploatare corecta si de o jucarie grozava.

  Achizitioneaza robot catel interactiv performant 

  Durata de viata este mai mult decat satisfacatoare, astfel ca utilizatorii nu trebuie sa isi faca griji din acest punct de vedere. Robotii pot fi folositi in diferite conditii, fara sa isi piarda din performante, iar iUni reprezinta locul ideal catre care se vor putea orienta toti cei interesati.

  Preturi bune

  In acelasi timp, si preturile sunt foarte bune, astfel ca nu se impune nevoia alocarii unui buget generos pentru achizitionarea unor roboti de jucarie. Pe langa tarifele prietenoase, iUni propune si diferite oferte si promotii de pe urma carora merita sa se profita intrucat acestea fac ca preturile sa scada si mai mult.

  Usor de comandat

  Este atat de usor sa comanzi de aici intrucat iUni e un magazin online foarte bine pus la punct. Toate produsele pe care le cauti se afla la numai cateva click-uri distanta si pentru ca nu exista presiunea timpului, poti sa te informezi cu privire la fiecare tip de robot de jucarie in parte astfel incat sa iei cea mai inspirata decizie. In cazul magazinelor obisnuite este nevoie de alocarea a cateva ore pana cand sa fie descoperite toate optiunile, pe cand la iUni intregul proces e mult mai simplu si mai placut.

  Raport calitate – pret

  Oricare ar fi produsul ales de aici, la iUni te bucuri de un raport calitate – pret ideal, motiv pentru care stii ca ai nimerit in locul ideal. Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca nimeni nu este nevoit sa faca un important efort din punct de vedere financiar si, in plus, pot fi descoperite toate ofertele disponibile pe site.

  top