Vedeti imaginea mare
-56,00 lei

DVR 4 canale iUni ProveDVR 6204 AHD, mouse, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ, P2P, 4 canale audio

Resigilate

DVR 4 canale Full D1 iUni Prove 6204 AHD , mouse, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ, P2P, 4 canale audio, suporta hard disk de 2TB

Detalii

325,00 lei

269,00 lei

Pret redus!

1459

Adauga Scoate

Disponibilitate: Indisponibil momentan. Comanda acest produs si vei fi contactat sa ti se comunice cand il vei primi.

Digital Video Recorder este o parte a unui sistem de supraveghere care, datorita sistemului de operare Linux, permite salvarea filmarilor pe un hard disk dar si transmiterea lor in timp real pe un pc, laptop sau smartphone.

In functie de setarile sale, durata de inregistrare poate sa varieze.

Numarul de canale inseamna numarul maxim de camere de supraveghere ce-i pot fi conectate. 

DVR 4 canale D1 iUni Prove 6404DE este ideal pentru a fi montat intr-un sistem de supraveghere cu 4 camere.

Rezolutia

Rezolutia D1 este rezolutia ideala, fiind capabila sa va ofere o inregistrare buna, la 25 cadre pe secunda, pentru fiecare canal in parte. Pentru a valorifica potentialul maxim al produsului nostru, se recomanda ca pe fiecare canal, sa fie utilizata aceeasi rezolutie. Iar pentru o calitate mult mai buna a imaginilor, noi am ales sa realizam un echilibru intre echipamentul folosit. De aceea am ales cu grija camerele existente in componenta fiecarui kit, pentru a nu irosi calitatile DVR-ului.

Compresie H.264

Compresia H.264 este in zilele noastre cel mai eficient si mai cunoscut standard de compresie video, fiind creat initial pentru transmiterea continutului video in retea, cum sunt filmele, videoclipurile sau conferintele. Acesta mai este folosit in acelasi timp si pentru compresia unui material video, care a fost filmat la o rezolutie foarte mare, pentru a face economie de spatiu pe hard-disk, reusind astfel sa redea inregistrarile la o calitate buna, fara ca acestea sa se intrerupa.

 

Compatibilitate

Acest model este compatibil cu sistemul de operare Microsoft Windows, indiferent de versiune, cat si cu sistemul de operare folosit de cei de la Apple, si anume Mac OS X.

Compatiblitatea cu platformele mobile

Cu ajutorul unei aplicatii, pe diverse sisteme de operare cum ar fi iOS sau Android, veti putea vizualiza in timp real imaginile surprinse de camerele de supraveghere, descarcand de pe magazinul de aplicatii, aceea aplicatie al carui nume corespunde cu modelul achizitionat si care este compatibila cu sistemul de operare utilizat. Cel mai important este faptul ca puteti face playback direct de pe telefonul mobil.

Modul de inregistrare

Exista mai multe moduri pentru a seta inregistrarea, cum ar fi in functie de un program bine stabilit, detectarea miscarii sau manual, alegand doar optiunile care va intereseaza. Prin "Motion Detection" sau modul pentru detectare a miscarii, DVR-ul poate fi programat astfel incat sa poata detecta orice fel de miscare efectuata in aria monitorizata si sa declanseze in mod automat inregistrarea. Iar prin setarea manuala, poti configura setarile in functie de anumite zile si ore intre care doresti ca aparatul sa inregistreze.

PTZ Control

Prin intermediul functiei PTZ ( Pan Tilt Zoom), DVR-ul va permite sa inlocuiti una din camerele de supraveghere obisnuite, cu una care sa detina functia PTZ. Luand separat termenii acestei functii, "PAN" sugereaza posibilitatea rotirii moduluilui video, pe orizontala, "TILT" facand posibila mobilitatea camerei pe axa verticala, iar "ZOOM" constituie in mod practic o functie prin care camera poate apropia imaginea asupra unui singur element din ansamblul de elemente componente aflate in aria de supraveghere.

Preluarea unor comenzi multiple

Activitatea monitorizata de catre camerele de supraveghere, poate fi urmarita de pe un telefon mobil, de pe un calculator sau laptop, cat si de pe o tableta, in acelasi timp. Puteti realiza operatiunea de copiere a unor fisiere pe un stick, fara ca activitatea camerelor sa aiba de suferit intreruperi sau probleme in vizualizarea continutului.

Asigurati-va ca hard disk-ul este instalat corespunzator pe DVR, iar pentru o mai buna stabilitate, va recomandam sa utilizati un hard-disk cu o capacitate de stocare de minim 500G -1000 GB.

Specificatii tehnice si dotari:

Sistem operare: Linux

Sistem de vizualizare: PAL / NTSC

Functie Pentaplex(functii suportate simultan): redare live, inregistrare, playback, salvare inregistrare, control de la distanta, vizualizare smartphone

Functie detectie miscare: posibilitate setare de sensibilitate

Mod de control: mouse(inclus), panou frontal, retea

Inregistrare: audio-video

Mod de inregistrare: la detectie de miscare, continua, setare dupa calendar

Functie alarma: anunt prin email

Hard disk: suporta HDD 2TB (nu este inclus)

Conditii meteo de functionare: -10°C ~+55°C /10~90%RH/86~106kpa

Carcasa: metal

Limba meniu: Romana, Engleza, Rusa, Bulgara, Germana, Franceza, Italiana, Ceha, Finlandeza, Greaca, Suedeza 

Intrari video: 4 canale BNC

Intrari audio: 4 canale RCA

Rezolutie inregistrare / canal la 25 cadre/secunda: D1(704 x 576/704 x 480), HD1(704 x 288/704 x 240), CIF(352 x 288/352 x 240)

Iesiri: HDMI, VGA, TV Out, Audio out, LAN

Functii de retea: TCP/IP, UDP, DHCP, DNS, IPFilter, PPPoE, DDNS, FTP, Email, UPNP, Alarm Server, ARSP, P2P

Control la distanta: Vizualizare, Vizualizare pe telefon mobil/tableta, PTZ control, Redare inregistrare, Setari de sistem, Descarcare fisiere.

 • Rezolutie video: D1 720x576 @ 25fps
 • Format video: .H264
 • Codec video: H.264
 • Mediu stocare: Hard disk
 • Porturi: TV-out
 • Porturi: VGA
 • Porturi: 2xUSB
 • Porturi: Av-Out
 • Porturi: HDMI
 • Porturi: Rj-45
 • Porturi: 4xAudio-in
 • Alte specificatii: Senzor de miscare
 • Alte specificatii: Internet
 • Alte specificatii: Suprascriere ciclica

Comentarii

Stefan Meleteiov
2014-08-27

HDMI

Am achizitionat de curand acest DVR si sunt foarte multumit de el. il am conectat la un televizor prin HDMI, calitatea este net superioara fata de monitor, conectat prin VGA.

Multumesc baietilor de la tehnic pentru suportul acordat la conectarea pe internet!!

  Scrie parerea ta !

  Scrie parerea ta

  DVR 4 canale iUni ProveDVR 6204 AHD, mouse, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ, P2P, 4 canale audio

  DVR 4 canale iUni ProveDVR 6204 AHD, mouse, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ, P2P, 4 canale audio

  DVR 4 canale Full D1 iUni Prove 6204 AHD , mouse, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ, P2P, 4 canale audio, suporta hard disk de 2TB

  Scrie parerea ta

  Alti utilizatori au fost interesati si de... Inainte Inapoi

  top