• -35,00 lei
Mouse iUni MS1 cu Microfon Spion GSM, cu ascultare in timp real

Mouse iUni MS1 cu Microfon Spion GSM, cu ascultare in timp real

1023
In Stoc
229,00 lei 264,00 lei -35,00 lei

Achiziționând acest produs primești cadou un termometru digital iUni T12.

cu TVA

 

Functionalitate:

  • Microfonul spion GSM ascuns in mouse, este unul dintre cele mai des folosite dispozitive de ascultare. Este camuflarea perfecta a unui microfon spion pentru protectia copilului, casei, biroului, sau a bonei.
  • Printr-un simplu apel telefonic de pe propriul dumneavoastra telefon veti putea asculta in timp real ce se discuta in proximitatea mouse-ului spion.

Functii principale:

  • Ascultare in timp real
  • Autonomie 24/24h fiind conectat la USB continuu

Mod Utilizare:

  • Se introduce in dispozitivul spion o cartela GSM din orice retea de telefonie (Vodafone, Telekom, Orange).
  • Dupa conectarea mouse-ului la laptop sau PC, puteti suna pe numarul aferent cartelei introduse in aparat. Acesta va raspunde in mod automat si puteti asculta tot ce se discuta in preajma microfonului spion.

Pachetul contine:

  • Mouse Spion GSM
  • Manual de Utilizare

Mentiuni:

  • Atentie! Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala.

NOTA EXPLICATIVA:

Toate produsele din categoria Spion sunt device-uri care prin natura lor au functii si butoane ascunse, astfel incat utilizarea acestora sa fie cat mai discreta. Unele dispozitive se activeaza singure datorita functiilor precum “detectie a miscarii”, iar altele isi activeaza functiile prin apasarea butonului/butoanelor speciale. In unele cazuri, produsele dispun de un singur buton, care reactioneaza diferit la modul in care acesta este apasat. De exemplu, o apasare scurta declanseaza o anumita functie a produsului, iar la o apasare mai prelungita, se declanseaza o alta functie.

Inginerii nostri impreuna cu specialisti externi, au gandit produsele noastre astfel incat sa fie usor de folosit o data ce functiile si caracteristicile produselor sunt cunoscute si insusite de utilizator.

Recomandam ca la prima utilizare a dispozitivului sa fie consultat manualul de instructiuni, cat si de fiecare data cand sunt intampinate dificultati de utilizare. De asemenea, puteti contacta departamentul nostru de suport/call center care este instruit sa foloseasca dispozitivele iUni pentru a va lamuri in privinta aspectelor necunoscute.

ATENTIE!

Camerele spion fac parte din categoria de produse de supraveghere, a caror montare este facuta de obicei in magazine si/sau showroom-uri pentru a asigura integritatea bunurilor expuse. De fiecare data cand o astfel de camera este pusa in functiune, este necesara informarea persoanelor vizate ca se afla sub supraveghere video.

Conform legislatiei in vigoare din Romania, utilizarea acestor dispozitive nu este permisa fara acordul explicit al persoanei/persoanelor care sunt urmarite prin aceste device-uri. Sub nicio forma produsele noastre nu trebuie folosite pentru a filma sau surprinde intimitatile unor persoane.

Firma iUni Corporation nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea dispozitivelor sale in neconcordanta cu legislatia in vigoare si nu va fi trasa la raspundere pentru folosirea incorecta sau indecenta a produselor de tip “spion”.

Autonomie standby:
Nelimitat - Sursa curent
Sistem de operare:
Universal
Conectivitate:
GSM
Culoare:
Negru
Tip accesoriu:
Microfon GSM
Situatie:
Produs fix (casa, birou)
Timp de incarcare:
3 h
Baterie:
400mAh - 3.7V Lithium-Ion
Cartela SIM:
Da
Alimentare:
Baterii
La retea
Functii:
Ascultare in timp real
Microfon incorporat
Utilizare:
Inregistrare video
Monitorizare locatie
3 Recenzii

mouse
f bun
pe

Marian Raducan
Mi-a ajuns ieri produsul, nu imi puteam imagina ca exista microfoane si in mouse. Imi place ca il pot folosi ca mouse si in acelas timp ca microfon spion. Se aude foarte bine. Multumesc echipa iuni.ro
pe

maus spion
se ativeaza vocal microfonul
pe
Garantia iUni.ro

Livrare gratuita

peste 399 lei

Ridicare

personala

Plati cu cardul

in siguranta

Banii inapoi

in 14 zile

Cauta originalul

Holograma iUni

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta. Setari cookies