Lampa de Birou cu Microfon Spion iUni RLU1
Lampa de Birou cu Microfon Spion iUni RLU1
Lampa de Birou cu Microfon Spion iUni RLU1
  • -100,00 lei
Lampa de Birou cu Microfon Spion iUni RLU1
Lampa de Birou cu Microfon Spion iUni RLU1
Lampa de Birou cu Microfon Spion iUni RLU1

Lampa de Birou cu Microfon Spion iUni RLU1

1161
Stoc epuizat
349,00 lei 449,00 lei -100,00 lei

Achiziționând acest produs primești cadou un termometru digital iUni T12.

cu TVA


 

Functionalitate: 

Este foarte usor de utilizat, permitandu-va sa ascultati ce se intampla in lipsa dumneavoastra la birou, acasa sau in orice alt loc unde se poate folosi o asemena lamp.
Printr-un simplu apel telefonic de pe propriul dumneavoastra telefon veti putea asculta in timp real ce se discuta in proximitatea Lampi de birou cu microfon spion. Deasemenea prin activarea functiei de apelare vocala automata, veti fi sunat pe propriul telefon de catre dispozitivul GSM Spion in momentul in care acesta detecteaza zgomot.

 

  Functii principale: 

Ascultare in timp real
Activare vocala la detectarea sunetelor pe o raza de 5-10 metri
Sensibilitate mare, 2 microfoane de inalta fidelitate
Raza de acoperire aprox. 10 metri

 

  Mod Utilizare:

Se introduce in dispozitivul Spion o cartela SIM activa fara cod PIN (Orange, Vodafone, Telekom).
Trebuie sa va asigurati ca aparatul este incarcat 
Dupa incarcarea dipozitivului spion puteti suna pe numarul aferent cartelei introduse in aparat, acesta va raspunde in mod automat si puteti asculta tot ce se discuta in proximitatea microfonului spion
Pentru setarea aparatului in modul de activare vocala, trimiteti un mesaj cu textul "1111" pe numarul cartelei sim aflata in aparat. Cand aparatul va sesiza zgomote de peste 45 decibeli, veti fi apelat pe propriul telefon pentru a asculta prin intermediul microfonului spion ce se discuta.

 

  Pachetul contine:

Lampa de Birou cu Microfon Spion
Manual de Utilizare 

 

  Mentiuni:

Atentie! Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala.
Recomandarea noastra este sa incarcati produsul inainte de fiecare utilizare.

NOTA EXPLICATIVA:

Toate produsele din categoria Spion sunt device-uri care prin natura lor au functii si butoane ascunse, astfel incat utilizarea acestora sa fie cat mai discreta. Unele dispozitive se activeaza singure datorita functiilor precum “detectie a miscarii”, iar altele isi activeaza functiile prin apasarea butonului/butoanelor speciale. In unele cazuri, produsele dispun de un singur buton, care reactioneaza diferit la modul in care acesta este apasat. De exemplu, o apasare scurta declanseaza o anumita functie a produsului, iar la o apasare mai prelungita, se declanseaza o alta functie.

Inginerii nostri impreuna cu specialisti externi, au gandit produsele noastre astfel incat sa fie usor de folosit o data ce functiile si caracteristicile produselor sunt cunoscute si insusite de utilizator.

Recomandam ca la prima utilizare a dispozitivului sa fie consultat manualul de instructiuni, cat si de fiecare data cand sunt intampinate dificultati de utilizare. De asemenea, puteti contacta departamentul nostru de suport/call center care este instruit sa foloseasca dispozitivele iUni pentru a va lamuri in privinta aspectelor necunoscute.

ATENTIE!

Camerele spion fac parte din categoria de produse de supraveghere, a caror montare este facuta de obicei in magazine si/sau showroom-uri pentru a asigura integritatea bunurilor expuse. De fiecare data cand o astfel de camera este pusa in functiune, este necesara informarea persoanelor vizate ca se afla sub supraveghere video.

Conform legislatiei in vigoare din Romania, utilizarea acestor dispozitive nu este permisa fara acordul explicit al persoanei/persoanelor care sunt urmarite prin aceste device-uri. Sub nicio forma produsele noastre nu trebuie folosite pentru a filma sau surprinde intimitatile unor persoane.

Firma iUni Corporation nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea dispozitivelor sale in neconcordanta cu legislatia in vigoare si nu va fi trasa la raspundere pentru folosirea incorecta sau indecenta a produselor de tip “spion”.

Autonomie standby
Nelimitat - Sursa curent
Sistem de operare
Universal
Conectivitate
GSM
Culoare
Albastru
Tip accesoriu
Microfon GSM
Situatie
Produs fix (casa, birou)
Timp de incarcare
3 h
Baterie
400mAh - 3.7V Lithium-Ion
Cartela SIM
Da
Alimentare
Baterii
La retea
Functii
Activare vocala
Ascultare in timp real
Microfon incorporat
Utilizare
Inregistrare video
Monitorizare locatie
1 Recenzii

suuuper
este suuuuper recomand aceasta lampa, pot sa ascult de fiecare data cand doresc, o las in priza si nu am nici o problema!
pe
Garantia iUni.ro

Livrare gratuita

peste 399 lei

Ridicare

personala

Plati cu cardul

in siguranta

Banii inapoi

in 14 zile

Cauta originalul

Holograma iUni

Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta. Setari cookies