Card GSM iUni C5, cu microcasca Japoneza nedetectabila
Card GSM iUni C5, cu microcasca Japoneza nedetectabila
Card GSM iUni C5, cu microcasca Japoneza nedetectabila
Card GSM iUni C5, cu microcasca Japoneza nedetectabila
Card GSM iUni C5, cu microcasca Japoneza nedetectabila
Card GSM iUni C5, cu microcasca Japoneza nedetectabila
 • -70,00 lei
Card GSM iUni C5, cu microcasca Japoneza nedetectabila
Card GSM iUni C5, cu microcasca Japoneza nedetectabila
Card GSM iUni C5, cu microcasca Japoneza nedetectabila
Card GSM iUni C5, cu microcasca Japoneza nedetectabila
Card GSM iUni C5, cu microcasca Japoneza nedetectabila
Card GSM iUni C5, cu microcasca Japoneza nedetectabila

Card GSM iUni C5, cu microcasca Japoneza nedetectabila

514838
In Stoc
399,00 lei 469,00 lei -70,00 lei

Achiziționând acest produs primești cadou o brățară din rocă vulcanică.

cu TVA

 

ATENTIE!

Conform art.16 aliniatul (e) din OUG 34/2014, vor fi exceptate de la retur din motive de igiena castile intra auriculare. Acest tip de casti NU SE POT RETURNA, decat in cazul in care produsele se returneaza sigilate, cu sigiliul original si fara urme de folosinta.

 
Functionalitate:

 • Cardul GSM functioneaza fara telefon si fara Bluetooth. Nu este necesar ca telefonul sa se afle in aceeasi incapere, chiar il poti lasa acasa.
 • Te poate ajuta oricine, indiferent de distanta la care se afla. Tot ce trebuie sa faca este sa apeleze numarul de telefon aflat in sistemul tip card GSM, de oriunde s-ar afla, chiar si de la sute de kilometri sau din alta tara, exact la fel ca atunci cand te suna pe un telefon obisnuit.
 • Poate fi ascuns cu usurinta in portofel sau in buzunar. 

     

Functii principale:          

 • Functioneaza fara telefon - cardul GSM este in sine un telefon mobil in miniatura. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci cartela SIM in dispozitiv si poti fi apelat de oriunde din lume.
 • Nedetectabil de sistemele de supraveghere.
 • Nu functioneaza pe Bluetooth, nu este nimic vizbil la o scanare din exterior.
 • Dimensiuni reduse, are dimensiunile unui card normal si doar 4,5 mm grosime.
 • Autonomie mare - pana la 4 ore de convorbire, pana la 300 de ore de standby.
 • Putere 4,5W - asigura sunet clar in casca, fara intreruperi sau interferente.
 • Raspunde automat la apel, nu trebuie sa atingi nimic pentru a raspunde.
 • Microfon foarte sensibil - poate capta pana si pasii supraveghetorului din sala de examen.

  
Mod de utilizare:           

 • Introdu cartela SIM intr-un telefon si dezactiveaza codul PIN. Asigura-te ca dispozitivul este complet incarcat. ATENTIE! Incarcarea se face cu cardul pornit!
 • Introdu cartela SIM in sistemul tip card GSM si gliseaza butonul de pornire catre dreapta, catre mufa de incarcare. Ledul se va aprinde si se va stinge in cateva secunde. In acest moment numarul este inregistrat in retea si poate fi apelat.
 • Introdu bateria in microcasca si fixeaz-o bine in ureche. Bateria se introduce cu scrisul in sus, catre capacul cu filet.
 • Persoana care te ajuta apeleaza numarul de telefon al cartelei SIM. Cardul GSM raspunde automat apelului.
 • Sunetul este transmis automat in casca. Poti discuta cu interlocutorul cu ajutorul microfonului foarte sensibil de pe laterala cardului.
 • Poti incheia apelul inchizand cardul sau poti astepta sa inchida celalalt apelul.
 • Pentru o functionare optima, recomandam ca distanta dintre dispozitiv si casca sa fie de maxim 0.5 metri

 

Pachetul contine:   

 • Card GSM 
 • Incarcator de priza USB    
 • Cablu pentru incarcare   
 • Microcasca Japoneza 

   

Mentiuni:  

 • Atentie! Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala.
 • Recomandarea noastra este sa incarcati produsul inainte de fiecare utilizare.
 • In pachet nu este inclusa cartela SIM.
 • Folositi cartele GSM in retea 2G (850 Mhz / 900 Mhz / 1800 Mhz / 1900 Mhz).

ATENTIE! Exista posibilitatea ca, in anumite conditii, casca sa ramana blocata in ureche si sa nu mai poata fi extrasa. In cazul in care nu reusesti sa mai scoti casca din ureche, NU incerca sa o extragi utilizand diverse obiecte (surubelnita, betisor de urechi, penseta, etc) pentru ca risti ranirea ireversibila a timpanului! Pentru orice situatii neplacute RECOMANDAM sa apelezi la un medic ORL pentru ajutor. Societatea noastra nu este in niciun fel raspunzatoare pentru eventualele raniri accidentale rezultate din utilizarea castilor cu microvibratii, folosirea lor facandu-se pe propria raspundere a utilizatorului.

 

NOTA EXPLICATIVA:

Toate produsele din categoria Spion sunt device-uri care prin natura lor au functii si butoane ascunse, astfel incat utilizarea acestora sa fie cat mai discreta. Unele dispozitive se activeaza singure datorita functiilor precum “detectie a miscarii”, iar altele isi activeaza functiile prin apasarea butonului/butoanelor speciale. In unele cazuri, produsele dispun de un singur buton, care reactioneaza diferit la modul in care acesta este apasat. De exemplu, o apasare scurta declanseaza o anumita functie a produsului, iar la o apasare mai prelungita, se declanseaza o alta functie.

Inginerii nostri impreuna cu specialisti externi, au gandit produsele noastre astfel incat sa fie usor de folosit o data ce functiile si caracteristicile produselor sunt cunoscute si insusite de utilizator.

Recomandam ca la prima utilizare a dispozitivului sa fie consultat manualul de instructiuni, cat si de fiecare data cand sunt intampinate dificultati de utilizare. De asemenea, puteti contacta departamentul nostru de suport/call center care este instruit sa foloseasca dispozitivele iUni pentru a va lamuri in privinta aspectelor necunoscute.

 

ATENTIE!

Acest produs se comercializeaza in scopuri recreationale, jocuri intre prieteni sau numere de magie. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru folosirea in alte scopuri.

Camerele spion fac parte din categoria de produse de supraveghere, a caror montare este facuta de obicei in magazine si/sau showroom-uri pentru a asigura integritatea bunurilor expuse. De fiecare data cand o astfel de camera este pusa in functiune, este necesara informarea persoanelor vizate ca se afla sub supraveghere video.

Conform legislatiei in vigoare din Romania, utilizarea acestor dispozitive nu este permisa fara acordul explicit al persoanei/persoanelor care sunt urmarite prin aceste device-uri. Sub nicio forma produsele noastre nu trebuie folosite pentru a filma sau surprinde intimitatile unor persoane.

Firma iUni Corporation nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea dispozitivelor sale in neconcordanta cu legislatia in vigoare si nu va fi trasa la raspundere pentru folosirea incorecta sau indecenta a produselor de tip “spion”.

Autonomie standby
360 h
Sistem de operare
Universal
Culoare accesoriu
Auriu
Conectivitate
GSM
Culoare
Auriu
Tip produs
Microfon GSM
Situatie
Produs portabil
Timp de inregistrare
3 h
Timp de incarcare
2 h
Baterie
400mAh - 3.7V Lithium-Ion
Cartela SIM
Da
Alimentare
Baterii
La retea
Functii
Activare vocala
Ascultare in timp real
Microfon incorporat
Utilizare
Inregistrare voce
Nici o recenzie
Garantia iUni.ro
Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta. Setari cookies