Camera Spion Incarcator USB iUni N25, Full HD, detectie de miscare

Camere Spion

Prin intermediul microcamerei ascunse, puteti inregistra audio-video, obtinand astfel imaginile pe care le doriti. Beneficiaza totodata si de functia de detectie a miscarii.

Detalii

319,00 lei

249,00 lei

Pret redus!


Garantie 2 ani

1141-1

Disponibilitate: Indisponibil momentan

La achizitionarea acestui produs primesti CADOU un Termometru Digital T12 !

Acest produs poate fi configurat impreuna cu:

Functionalitate:

Incarcatorul USB cu camera spion este un produs consacrat pe piata echipamentelor spion, succesul sau datorandu-se faptului ca, pe langa functia de incarcare a telefonului, poate surprinde imagini inedite din incaperea unde este instalat.
Prin intermediul microcamerei ascunse, puteti inregistra audio-video, obtinand astfel dovezile pe care le doriti.

 

Functii principale:                                                               

Inregistrare audio-video de calitate foarte buna Full HD (1920x1080)
Senzor miscare: activeaza in mod automat inregistrarea cand sesizeaza miscare pe o raza de 6m in fata camerei.
Foarte usor de mascat datorita functiei de baza: incarcator de telefon.

 

Mod de utilizare:                  

Nu aveti nevoie de telecomanda, trebuie doar sa introduceti un card de memorie in slotul special (8-32 Gb maxim), comutati butonul, inregistrare continua sau inregistrare la detectie de miscare, il puneti in priza, iar in cateva secunde va incepe inregistrarea.
Recomandam sa folositi card microSD clasa 10 maxim 32 GB, poate filma pana la aproximativ 4 ore continuu, cu functie de rescriere. 

Descarcarea inregistrarilor:           

Pentru a descarca inregistrarile puteti conecta dispozitivul la calculator cu ajutorul cablului de date (doar la USB-ul cu 1Ah), sau puteti scoate cardul de memorie din aparat si il introduceti in calculator

Scrierea datei si orei pe inregistrare

Pe cardul de memorie creeati un fisier de tip txt de forma "timerset.txt" iar in interiorul acestuia scrieti ca in modelul urmator data si ora, exemplu: 20150220132530 Y (anlunazioraminutsecunda).

Pachetul contine:       

Incarcator USB cu Camera Spion iUni N25
Cablu USB  
Manual de utilizare              

           

Mentiuni:                   

Cardul microSD, nu este inclus in pachet!
Folositi carduri de minim Clasa 10 maxim 32 GB  
Nu introduceti cardul de memorie in telefon sau tableta deoarece acestea creeaza fisiere de pe care dispozitivul va incerca sa ruleze, implicit se va defecta
Functioneaza doar in priza!      

NOTA EXPLICATIVA:

Toate produsele din categoria Spion sunt device-uri care prin natura lor au functii si butoane ascunse, astfel incat utilizarea acestora sa fie cat mai discreta. Unele dispozitive se activeaza singure datorita functiilor precum “detectie a miscarii”, iar altele isi activeaza functiile prin apasarea butonului/butoanelor speciale. In unele cazuri, produsele dispun de un singur buton, care reactioneaza diferit la modul in care acesta este apasat. De exemplu, o apasare scurta declanseaza o anumita functie a produsului, iar la o apasare mai prelungita, se declanseaza o alta functie.

Inginerii nostri impreuna cu specialisti externi, au gandit produsele noastre astfel incat sa fie usor de folosit o data ce functiile si caracteristicile produselor sunt cunoscute si insusite de utilizator.

Recomandam ca la prima utilizare a dispozitivului sa fie consultat manualul de instructiuni, cat si de fiecare data cand sunt intampinate dificultati de utilizare. De asemenea, puteti contacta departamentul nostru de suport/call center care este instruit sa foloseasca dispozitivele iUni pentru a va lamuri in privinta aspectelor necunoscute.

ATENTIE!

Camerele spion fac parte din categoria de produse de supraveghere, a caror montare este facuta de obicei in magazine si/sau showroom-uri pentru a asigura integritatea bunurilor expuse. De fiecare data cand o astfel de camera este pusa in functiune, este necesara informarea persoanelor vizate ca se afla sub supraveghere video.

Conform legislatiei in vigoare din Romania, utilizarea acestor dispozitive nu este permisa fara acordul explicit al persoanei/persoanelor care sunt urmarite prin aceste device-uri. Sub nicio forma produsele noastre nu trebuie folosite pentru a filma sau surprinde intimitatile unor persoane.

Firma iUni Corporation nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea dispozitivelor sale in neconcordanta cu legislatia in vigoare si nu va fi trasa la raspundere pentru folosirea incorecta sau indecenta a produselor de tip “spion”.

 • Autonomie standby: Nelimitat - Sursa curent
 • Sistem de operare: Mac OS
 • Sistem de operare: Windows
 • Culoare: Alb
 • Tip accesoriu: Incarcator
 • Tip accesoriu: Camera ascunsa
 • Situatie: Produs fix (casa, birou)
 • Timp de inregistrare: 8 h
 • Senzor imagine: 5.1 MP CMOS
 • Rezolutie video: 1920 x 1080
 • Format video: AVI
 • Rezolutie foto: 12 Mpx
 • Format foto: JPEG
 • Unghi: 90 °
 • Audio: Microfon
 • Mediu stocare: Micro SD
 • Capacitate de stocare (GB): 32 GB
 • Functii Inregistrare video
 • Functii Senzor de miscare
 • Functii Ascultare in timp real
 • Utilizare: Inregistrare video
 • Utilizare: Monitorizare locatie

Comentarii

Scrie parerea ta

Camera Spion Incarcator USB iUni N25, Full HD, detectie de miscare

Camera Spion Incarcator USB iUni N25, Full HD, detectie de miscare

Prin intermediul microcamerei ascunse, puteti inregistra audio-video, obtinand astfel imaginile pe care le doriti. Beneficiaza totodata si de functia de detectie a miscarii.

Scrie parerea ta

top