Filtreaza dupa

Activeaza filtre:
  Timp de inregistrare: v
  Capacitate de stocare (GB): v
  Audio: v

  Pixuri spion

  Exista 8 produse.

  Pix spion cu microcamera. Cele mai noi modele de pixuri spion cu camera ascunsa. Pixul spion cu camera este foarte usor de utilizat avand un singur buton. La iUni.ro gasiti o gama variata de pixuri spion. Cumpara acum pixul spion cu camera ascunsa de la iUni.ro.

  Pix Camera Spion usor de manipulat

  Pentru cei ce doresc sa manipuleze usor, pixurile spion sunt exact ceea ce probabil ati cautat atata timp. Fie ca le folositi chiar dumneavoastra ca sa fiti sigur de materialul inregistrat astfel, fie ca le puneti la indemana altora si ulterior folositi inregistrarile, aceste pixuri sunt prevazute cu tot ceea ce aveti nevoie. Camera cu o rezolutie maxima HD si claritatea sunetului vor face din aceste dispozitive o adevarata placere cand va veni timpul sa le folositi. Putandu-se comporta si ca reportofon, pixurile spion se comporta foarte bine si se ascund foarte bine, nefacandu-se simtite. Principalul scop cand vine vorba de camerele spion este de a nu se lasa descoperite – scop pe care gadgeturile noastre il urmeaza intocmai. Daca doriti o deghizare mai potrivita cadrului office, de birou, puteti opta pentru seturile de pixuri si creioane, destinate aceluiasi scop. In cazul in care va aflati la birou, un set ar fi mult mai avantajos si mai usor de folosit.

  Cu un mod de utilizare eficient si cu o autonomie indelungata a bateriei, aceste accesorii incorporate cu camera special pentru spionaj se afla in capul listei atunci cand vine vorba de spionaj discret si reusit din toate punctele de vedere. Nu ezitati in cazul in care aveti nevoie de un dispozitiv de spionat sau daca va este atacata intimitatea in vreun fel – asigurati-va cu ajutorul echipamentului nostru! Calitatea isi va spune cuvantul mereu, incepand cu prima utilizare.

  Ai autonomie mare la Spy cam pix

  Bineinteles, autonomia bateriei variza de la un model la altul si de cele mai multe ori este mai mult decat suficienta. Totodata, pentru o incarcare completa pot fi suficiente chiar si numai doua ore, motiv pentru care dispozitivele pot fi incarcate imediat si folosite in toate conditiile in care va doriti.

  iUni dispune de o gama larga de pixuri cu camera, ceea ce presupune ca fiecare persoana are garantia ca va gasi o varianta care sa se plieze nevoilor. Poate veti prefera variantele simple, cu doar cateva functii de baza, fie pe cele mult mai complexe, care sa aduca cat mai multe functii posibile.

  Toate acestea se afla la numai cateva click-uri distanta, motiv pentru care niciodata nu a fost atat de simplu sa treci in revista produsele disponibile. E simplu si comod pentru ca nimeni nu mai e nevoit sa se piarda printre magazinele aglomerate unde nu va avea garantia ca se gasesc pixuri cu camera de calitate. In schimb, intregul proces e mult mai simplu si mai placut la iUni, asa ca de ce sa nu apelati chiar acum pentru a vedea care sunt optiunile disponbile? Produsele pot fi testate in showroom, fapt ideal pentru cei care nu se pricep la asemenea dispozitive intrucat cu ajutorul consilierilor, cu siguranta, vor ajunge la cele mai bune variante posibile.

  Nu sunt necesare bugete generoase pentru pixuri cu camera in conditiile in care preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. iUni propune cele mai mici preturi posibile pentru aceste dispozitive, motiv pentru care oricine isi va permite sa intre in pielea personajelor preferate din filmele cu spioni preferate. Totodata, ofertele fac ca tarifele sa scada si mai mult, ocazie cu care preturile devin mai avantajoase decat s-ar fi asteptat oricine, iar toate se pot descoperi in cel mai scurt timp la iUni. Niciodata nu a fost atat de comod sa cumperi pixuri cu camera, iar iUni iti asigura cele mai bune conditii in acest sens.

  top