Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Rezolutie video: v
  Rezolutie foto: v
  Timp de inregistrare: v
  Unghi : v
  Alimentare: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Pixuri spion

  Exista 8 produse.

              Pix spion cu microcamera. Cele mai noi modele de pixuri spion cu camera ascunsa. Pixul spion cu camera este foarte usor de utilizat avand un singur buton. La iUni.ro gasiti o gama variata de pixuri spion. Cumpara acum pixul spion cu camera ascunsa de la iUni.ro.

              Pentru cei ce doresc sa manipuleze usor, pixurile spion sunt exact ceea ce probabil ati cautat atata timp. Fie ca le folositi chiar dumneavoastra ca sa fiti sigur de materialul inregistrat astfel, fie ca le puneti la indemana altora si ulterior folositi inregistrarile, aceste pixuri sunt prevazute cu tot ceea ce aveti nevoie. Camera cu o rezolutie maxima HD si claritatea sunetului vor face din aceste dispozitive o adevarata placere cand va veni timpul sa le folositi. Putandu-se comporta si ca reportofon, pixurile spion se comporta foarte bine si se ascund foarte bine, nefacandu-se simtite. Principalul scop cand vine vorba de camerele spion este de a nu se lasa descoperite – scop pe care gadgeturile noastre il urmeaza intocmai. Daca doriti o deghizare mai potrivita cadrului office, de birou, puteti opta pentru seturile de pixuri si creioane, destinate aceluiasi scop. In cazul in care va aflati la birou, un set ar fi mult mai avantajos si mai usor de folosit.

              Cu un mod de utilizare eficient si cu o autonomie indelungata a bateriei, aceste accesorii incorporate cu camera special pentru spionaj se afla in capul listei atunci cand vine vorba de spionaj discret si reusit din toate punctele de vedere. Nu ezitati in cazul in care aveti nevoie de un dispozitiv de spionat sau daca va este atacata intimitatea in vreun fel – asigurati-va cu ajutorul echipamentului nostru! Calitatea isi va spune cuvantul mereu, incepand cu prima utilizare.

              Va uram sa intrebuintati cu placere aceste gadgeturi inteligente si sa aveti parte de o zi cat mai frumoasa!

  top