Urmareste comanda Urgent Cargus

Ochelari VR

Exista 7 produse.

Evolutia tehnologica a adus atat de multe dispozitive noi incat este foarte greu sa tinem pasul. In ziua de azi avem posibilitatea de a folosi gadget-uri precum ochelari VR prin care sa experimentam realitatea virtuala, fie ca este vorba despre jocuri sau videoclipuri. Exista foarte multe modele de astfel de ochelari, motiv pentru care in cadrul magazinului online iUni au fost adunati doar cei mai reusiti, fiind mai usor sa se ia o decizie.

Diferite tipuri

Exista mai multe tipuri de astfel de gadgeturi, precum cele care sunt utilizate cu PC-uri, cu consolele de jocuri sau cu telefonul, acestea din urma fiind cele mai populare intrucat sunt cele mai usor de folosit, dar si cele mai accesibile din punct de vedere financiar. Pentru ca performantele promise sa fie superioare, se recomanda alegerea unor ochelari care asigura un camp vizual de cel putin 100 de grade pentru a putea fi incluse cat mai multe detalii intr-o singura imagine. Totodata, dimensiunea dispozitivelor variaza, iar unele pot fi folosite doar impreuna cu anumite tipuri de telefon, motiv pentru care cei interesati trebuie sa fie atenti din acest punct de vedere.

De asemenea, este important sa urmarim accesoriile cu care vin ochelarii, deoarece unele modele au incluse si touchpad-uri cu care este mult mai usor sa se controleze meniul, insa este recomandat sa se poata schimba si buretii, pentru a fi cat mai comozi. Si greutatea este un factor important, intrucat cei mai usori vor aduce cel mai ridicat grad de confort si pot fi folositi cat mai mult timp.

Preturi bune

La iUni sunt propuse cateva modele pentru toate nevoile, iar preturile sunt accesibile si prietenoase cu toate buzunarele, insa clientii au si posibilitatea de a testa ochelarii VR in cadrul showroom-ului din Bucuresti pentru a fi siguri ca au luat cea mai buna decizie.

top