Urmareste comanda Urgent Cargus

Ochelari VR

Exista 7 produse.

Evolutia tehnologica a adus atat de multe dispozitive noi incat este foarte greu sa tinem pasul. In ziua de azi avem posibilitatea de a folosi gadget-uri precum ochelari VR prin care sa experimentam realitatea virtuala, fie ca este vorba despre jocuri sau videoclipuri. Exista foarte multe modele de astfel de ochelari, motiv pentru care in cadrul magazinului online iUni au fost adunati doar cei mai reusiti, fiind mai usor sa se ia o decizie.

Diferite tipuri de ochelari virtuali vr 

Exista mai multe tipuri de astfel de gadgeturi, precum cele care sunt utilizate cu PC-uri, cu consolele de jocuri sau cu telefonul, acestea din urma fiind cele mai populare intrucat sunt cele mai usor de folosit, dar si cele mai accesibile din punct de vedere financiar. Pentru ca performantele promise sa fie superioare, se recomanda alegerea unor ochelari care asigura un camp vizual de cel putin 100 de grade pentru a putea fi incluse cat mai multe detalii intr-o singura imagine. Totodata, dimensiunea dispozitivelor variaza, iar unele pot fi folosite doar impreuna cu anumite tipuri de telefon, motiv pentru care cei interesati trebuie sa fie atenti din acest punct de vedere.

De asemenea, este important sa urmarim accesoriile cu care vin ochelarii, deoarece unele modele au incluse si touchpad-uri cu care este mult mai usor sa se controleze meniul, insa este recomandat sa se poata schimba si buretii, pentru a fi cat mai comozi. Si greutatea este un factor important, intrucat cei mai usori vor aduce cel mai ridicat grad de confort si pot fi folositi cat mai mult timp.

Preturi bune la ochelari realitate virtuala 

La iUni sunt propuse cateva modele pentru toate nevoile, iar preturile sunt accesibile si prietenoase cu toate buzunarele, insa clientii au si posibilitatea de a testa ochelarii VR in cadrul showroom-ului din Bucuresti pentru a fi siguri ca au luat cea mai buna decizie.

Mai multa distractie cu ochelari vr 

Cu siguranta, prin intermediul acestui gadget simplu vei aduce mai multa distractie in locuinta ta. Periodic apar noi jocuri care sa promita o experienta cat mai placuta pentru toti utilizatorii, asa ca va fi imposibil sa nu gasesti unul care sa iti placa. De asemenea, tehnologia VR va schimba total aceasta industrie a jocurilor video, astfel ca la iUni ai nimerit unde trebuie.

Ochelari virtual reality sunt un cadou inspirat 

Daca esti in cautarea unui cadou inspirat, ochelarii VR reprezinta o idee foarte buna pentru ca acest dispozitiv este potrivit pentru persoane de toate varstele si mai ales pentru copii. Cei mici isi vor dori sa se joace cele mai noi jocuri, iar acum totul este posibil datorita gamei variate disponibile la iUni.

Compatibilitate cu multe tipuri de telefoane 

Unul dintre criteriile importante de care ar trebui sa se tina cont este compatibilitatea dintre ochelarii VR si telefonul folosit. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care la iUni gasesti mai multe optiuni, pentru a fi sigur ca vei gasi o varianta care sa se potriveasca.

Preturi foarte bune la ochelari vr

In acelasi timp, preturile sunt foarte bune, asa ca daca vrei sa cumperi un asemenea produs nu trebuie sa pregatesti bugete mari si, mai mult decat atat, la iUni se gasesc foarte multe oferte de pe urma carora poti sa profiti oricand.

Plasezi comanda si cumperi usor online 

Nu in ultimul rand, pentru ca acesta este un magazin online foarte bine dotat si organizat, iti va fi foarte comod sa treci in revista modelele disponibile aici si poti sa te informezi cu privire la fiecare in parte. Asadar, vei avea garantia ca ai luat cea mai inspirata decizie si ajungi sa faci si mari economii de timp pentru ca nu mai trebuie sa alergi prin magazinele obisnuite unde nu ai niciodata garantia ca gasesti ceea ce iti trebuie.

 

top