Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Rezolutie video: v
  Rezolutie foto: v
  Timp de inregistrare: v
  Unghi : v

  Produse noi

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Ochelari cu camera

  Exista 4 produse.

              Ochelari cu camera ascunsa. Nimeni nu se va gandi ca ochelarii dumneavoastra pe care ii purtati zi de zi sunt niste ochelari cu camera ascunsa. Ochelarii cu camera spion filmeaza tot ce vedeti si dumneavoastra. Cele mai noi si performante modele de ochelari cu camera la iUni.ro

              Special pentru cei ce doresc sa fie cat mai activi cand spioneaza si au nevoie de echipament pe masura, le procuram aceste tipuri de camere cu un design cu totul aparte.

              Calitatea net superioara a inregistrarilor si rezolutia full HD 1280 x 1080 cu 30 fps va vor oferi cea mai frumoasa experienta in timpul utilizarii. In cazul in care doriti sa ii intrebuintati in spionaj, design-ul compact si modern al ochelarilor nu va da de banuit in nicio situatie, iar datorita pozitionarii camerei, in directia in care veti privi va face si aceasta inregistrarile – astfel, veti putea surprinde mai bine, dintr-un unghi mult mai bun si mult mai repede ceea ce urmareati. Capabili sa filmeze si in conditii de iluminare scazuta si cu o autonomie destul de mare, acesti ochelari reprezinta partenerii ideali ai unui drumet aventurat intr-o calatorie montana, student prins in multe activitati sociale, sau calator impatimit.

              Datorita pozitionarii si a modului usor de utilizare, aceste dispozitive sunt primele in randul celor impatimiti si pasionati de spionaj activ. Indiferent de scopul dumneavoastra (spionaj sau obtinerea unor inregistrari de o calitate exceptionala in orice conditii), aceste camere isi vor face treaba in cel mai eficient mod posibil. Cu durata de inregistrare marita, putand capta sunetele cu cea mai buna acuratete si surprinzand cele mai clare imagini, acesti ochelari vor reprezenta o necesitate dupa primele utilizari. Nu mai stati pe ganduri si asigurati-va astfel ca veti avea mereu asul in maneca de fiecare data cand este nevoie cu aceste gadgeturi inteligente!

  top