Monitorizare Flota Video GPS

Exista 5 produse.

 • Termometru
  Cadou
  -200,00 lei

   GPS Tracker Auto TK103 este folosit pentru monitorizare in timp real prin SMS sau pe PC a unui autovehicul. Totodata, puteti asculta in preajma dispozitivului datorita microfonului incorporat in...

  489,00 lei 289,00 lei
  Adaugă în coş
 • Termometru
  Cadou
  -70,00 lei

  GPS Tracker Auto TK102 poate fi folosit pentru urmarirea si localizarea unui vehicul sau a unei persoane. Puteti asculta in timp real tot ce este jurul dispozitivului pe o raza de pana la 10m. 

  269,00 lei 199,00 lei
  Adaugă în coş
 • Termometru
  Cadou
  -150,00 lei

  GPS Tracker Auto TK303 este folosit pentru monitorizare in timp real prin SMS sau pe PC a unui autovehicul. Totodata, puteti asculta in preajma dispozitivului datorita microfonului incorporat in...

  364,00 lei 214,00 lei
  Adaugă în coş
 • Termometru
  Cadou
  -100,00 lei

  GPS Tracker Auto TK105 poate fi folosit pentru urmarirea si localizarea unui vehicul sau a unei persoane. Puteti asculta in timp real tot ce este jurul dispozitivului pe o raza de 5m.

  634,00 lei 534,00 lei
  Adaugă în coş
 • Termometru
  Cadou
  -110,00 lei

   GPS Tracker Auto TK108B este folosit pentru monitorizare in timp real prin SMS sau pe PC a unui autovehicul. Totodata, puteti asculta in preajma dispozitivului datorita microfonului incorporat in...

  539,00 lei 429,00 lei
  Adaugă în coş

Cautati o solutie pentru monitorizarea flotei auto a firmei? iUni va ofera solutii profesionale de supraveghere a autoturismelor din flota indiferent de tipul acestora, de dimensiune sau de lungimea curselor. Echipamentele noastre de monitorizare auto au mai multe camere, dispun de GPS integrat, sunt realizate cu componente de calitate si in acelasi timp vin cu termeni de garantie generosi.

Monitorizare GPS a autoturismelor din flota

Daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri referitoare la produsele din aceasta categorie va stam la dispozitie. Sistemele de supraveghere de acest gen sunt perfecte pentru a mentine o monitorizare ca la carte a autovehiculului tau. Fie ca aveti nevoie de o supraveghere completa pentru camion, taxi sau alt mijloc de transport, indiferent de marimi, veti solicita in mod evident cele mai bune servicii, iar acest sistem auto vi le poate oferi pe deplin. Rezolutia foarte buna (D1 (25fps) + 3CIF(25fps), Half D1, CIF) imbinata cu multitudinea de functii fac ca acest tip de sistem de supraveghere sa fie alegerea cea mai comoda dintre toate.

Cateva sunt blocarea de siguranta va preveni furtul cardului SD si a HDD-ului, protectie a continutului video, iar impreuna cu cea de GPS incorporata veti fi echipat cu tot ceea ce este necesar. Unul dintre avantajele acestor camere este ca pot fi montate atat la interior, cat si la exterior, putand rezista cu succes si celor mai nefavorabile conditii meteo. Astfel, veti acoperi cat mai mult din campul vizual, reusind sa acoperiti fiecare unghi care in alte conditii era un unghi mort. Alt avantaj este functia 3G si monitorul de 10 inch, putand vedea in timp real inregistrarile video sincronizate ale celor 4 camere.

Servicii profesionale de supraveghere auto

Alegeti aceste sisteme de supraveghere si oferiti-va siguranta in ceea ce priveste autovehiculul, fie pe timp de zi, fie pe timp de noapte, la orice ora. Va puteti increde linistit in aceste sisteme inteligente de supraveghere auto, calitatea lor fiind net superioara celor de pe piata la momentul actual, fapt ce se va vedea impreuna cu fiecare utilizare, fie ea indelungata sau foarte solicitanta.

Unul dintre marile avantaje este reprezentat de faptul ca aceste produse sunt foarte usor de folosit, motiv pentru care nu este necesara vreo experienta speciala din partea utilizatorilor. Dispozitivele sunt intuitive si, in plus, oricand poate fi trecut in revista manualul de utilizare pentru a afla mai multe despre toate functiile si despre rolul avut de fiecare dintre acestea. Totodata, iUni propune preturi accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care niciodata nu a fost nevoie de un buget atat de mic pentru achizitionarea tuturor produselor necesare pentru monitorizarea flotei.

Sunt disponibile si multe oferte si promotii ce merita descoperite si, intotdeauna, raportul calitate – pret va fi unul ideal aici. In acelasi timp, este foarte comod sa fie trecute in revista toate variantele disponibile la iUni, iar in acest sens sunt suficiente chiar si numai cateva minute. Te informezi cu privire la fiecare model in parte, vezi care sunt functiile de care ai nevoie si pe aceasta cale, cu siguranta, vei lua cea mai inspirata decizie. Niciodata nu a fost atat de simplu sa gasesti produsele necesare pentru monitorizare flota si iUni iti aduce tot ce ai nevoie la numai cateva click-uri distanta.

Produse de calitate, menite sa iti usureze activitatea, dar si sa aduca un plus de siguranta, toate sunt grozave si nu trebuie sa te pricepi pentru a putea lua cea mai inspirata decizie. Ai posibilitatea de a merge in showroom-ul din capitala unde sa testezi fiecare produs in parte si unde sa fii ghidat catre cea mai buna varianta pentru tine, care sa se plieze nevoilor si de care sa fii multumit pe deplin.

Aici sunt disponibile atat de multe variante incat este imposibil sa nu dai peste un dispozitiv de monitorizare a flotei video si GPS de care sa fii incantat. Trebuie doar sa dispui de rabdarea necesara de a te documenta cu privire la fiecare produs in parte, astfel incat sa stii ca ai luat decizia potrivita. Functiile sunt diversificate, dar sunt de ultima generatie, motiv pentru care iti sunt de folos in nenumarate contexte. iUni ti-a asigurat dintotdeauna cele mai bune conditii pentru a face cumparaturi online in siguranta, ti-a adus mai aproape toate produsele de care ai nevoie pentru a-ti simplifica viata si ti-a pregatit cele mai bune preturi, ceea ce este valabil inclusiv pentru monitorizarea flotei.

Evita problemele si bataile de cap, gestioneaza cu usurinta toate situatiile si bucura-te de evolutia tehnologia, totul doar la iUni. Nu uita ca atunci cand cumperi de la iUni livrarea prin curier este gratuita la fiecare comanda in valoare de 250 de lei, astfel ca nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la costul transportului. In acest sens produsele ajung la tine in cel mai scurt timp si te bucuri imediat de ele.

De asemenea, iUni garanteaza ca produsele pe care le vezi pe site se gasesc si in stoc, iar acestea sunt livrate in numai 24 de ore de la plasarea comenzii. Daca nu mai ai rabdare sa astepti sau ai nevoie urgent de un sistem prin care sa monitorizezi flota atunci trebuie sa stii ca poti sa mergi direct in showroom de unde sa ridici produsele tale preferate. Aici poti si sa testezi produsele disponibile, ocazie cu care stii ca iei cea mai buna decizie posibila de care sa fii multumit pe deplin.

top