Sorteaza dupa

Raza de actiune: v

Produse noi

  • Portofel unisex, port card iUni P13, RFID, Gri Print
Portofel unisex, port card iUni P14, RFID, Model negru
Port card business din piele ecologica. Este un cadou foarte potrivit...
Citește mai mult

» Toate produsele noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Mini drone

Exista 10 produse.

             Fiind categoria cea mai recomandata incepatorilor in aparatura teleghidata, mini dronele se bucura de o multime de avantaje si caracteristici inedite. Datorita materialului si dimensiunii, sunt usoare, iar ceea ce le face si mai bune in planare si mentinere a directiei sunt cele 4 canale, capacitatea de rotire 3D, luminile LED, dar mai ales costructia – astfel, drona se va descurca nu numai ziua, dar si noaptea datorita ledurilor si va rezista factorilor externi, pastrandu-si stabilitatea cat mai bine si cat mai mult timp in aer. Raza de actiune a telecomenzii si durabilitatea bateriei va vor asigura un zbor pe cinste. De cele mai multe ori echipate cu un cadru protector pentru a reduce posibilele daune cauzate de vreun accident nefericit, performantele acestor drone se vor vedea de fiecare data cand vor fi puse la incercare.

            Design-ul compact si forma acestor drone sunt inedite, materialul foarte rezistent avand in final un cuvant de spus in privinta realizarii diverselor trucuri in aer cat mai bine, resimtindu-se toate in capacitatea de miscare a dronei.

            Venind pe mai multe culori si forme, mini dronele sunt perfecte pentru a fi facute in dar celor mici, oferindu-le astfel cea mai frumoasa experienta pe care o pot avea la aceasta varsta frageda. Bucuria de a detine un astfel de dispozitiv simpatic si inteligent si de a-i controla fiecare miscare, mai ales in aceasta perioada cand pasiunea pentru gadgeturi si tehnologie este cea mai puternica, nu poate fi descrisa in cuvinte. Oferiti-le copiilor dumneavoastra cele mai frumoase amintiri cu aceste drone speciale!

top