Sorteaza dupa

Raza de actiune v

Produse noi

  • Mini Reportofon Digital Profesional iUni SpyMic REP04, Memorie 8GB, MP3 Player
Mini Reportofon Profesional iUni SpyMic REP04, Memorie 8GB, MP3 Player
Reportofon Profesional iUni REP04 cu memorie interna de 8 GB si functie...
Citește mai mult

» Toate produsele noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Mini drone

Exista 6 produse.

             Fiind categoria cea mai recomandata incepatorilor in aparatura teleghidata, mini dronele se bucura de o multime de avantaje si caracteristici inedite. Datorita materialului si dimensiunii, sunt usoare, iar ceea ce le face si mai bune in planare si mentinere a directiei sunt cele 4 canale, capacitatea de rotire 3D, luminile LED, dar mai ales costructia – astfel, drona se va descurca nu numai ziua, dar si noaptea datorita ledurilor si va rezista factorilor externi, pastrandu-si stabilitatea cat mai bine si cat mai mult timp in aer. Raza de actiune a telecomenzii si durabilitatea bateriei va vor asigura un zbor pe cinste. De cele mai multe ori echipate cu un cadru protector pentru a reduce posibilele daune cauzate de vreun accident nefericit, performantele acestor drone se vor vedea de fiecare data cand vor fi puse la incercare.

            Design-ul compact si forma acestor drone sunt inedite, materialul foarte rezistent avand in final un cuvant de spus in privinta realizarii diverselor trucuri in aer cat mai bine, resimtindu-se toate in capacitatea de miscare a dronei.

            Venind pe mai multe culori si forme, mini dronele sunt perfecte pentru a fi facute in dar celor mici, oferindu-le astfel cea mai frumoasa experienta pe care o pot avea la aceasta varsta frageda. Bucuria de a detine un astfel de dispozitiv simpatic si inteligent si de a-i controla fiecare miscare, mai ales in aceasta perioada cand pasiunea pentru gadgeturi si tehnologie este cea mai puternica, nu poate fi descrisa in cuvinte. Oferiti-le copiilor dumneavoastra cele mai frumoase amintiri cu aceste drone speciale!

top