Incarcator Spy USB cu Microfon Spion GSM iUni N14

Microfoane spion

Acest adaptor USB are un microfon care se incarca de cate ori este conectat la o sursa de alimentare, in timp ce incarca si un telefon sau un alt dispozitiv cu incarcare USB. Mai beneficiaza totodata si de functia de detectie vocala.

Detalii

389,00 lei

275,00 lei

Pret redus!


Garantie 2 ani

1108

Disponibilitate: Indisponibil momentan

La achizitionarea acestui produs primesti CADOU un Termometru Digital T12 !

Functionalitate:

Adaptorul USB are un microfon care se incarca de cate ori este conectat la o sursa de alimentare, in timp ce incarca si un telefon sau un alt dispozitiv cu incarcare USB. Acesta mai beneficiaza si de functia de detectie vocala.      

Functii principale:

Microfon incorporat
Functia de reducere a zgomotului care imbunatateste calitatea sunetului
Standby: 12 ore
Detectie Vocala
Frecventa: 800/900/1800 Mhz                  
Compatibilitate: SIM GSM
Durata de functionare: 3 ore sau continuu alimentar la priza.
Trimiteti mesaj la numarul din aparat cu textul 1111 pentru a activa functia Call Back.
Trimiteti mesaj la numarul din aparat cu textul 0000 pentru a dezactiva functia Call Back a dispozitivului

Pachetul contine:

Adaptor USB cu Microfon

    

Mentiuni:

Alimentare: 3.7 V / 5 V
Alimentare iesire: 3.7 V / 5 V aproximativ 3100mAh 
Folositi cartele de telefon 2G (Orange, Telekom, Vodafone)      
Nu functioneaza in reteaua DigiMobil.
Cartela sim nu trebuie sa aibe cod PIN si trebuie sa fie activa.        

NOTA EXPLICATIVA:

Toate produsele din categoria Spion sunt device-uri care prin natura lor au functii si butoane ascunse, astfel incat utilizarea acestora sa fie cat mai discreta. Unele dispozitive se activeaza singure datorita functiilor precum “detectie a miscarii”, iar altele isi activeaza functiile prin apasarea butonului/butoanelor speciale. In unele cazuri, produsele dispun de un singur buton, care reactioneaza diferit la modul in care acesta este apasat. De exemplu, o apasare scurta declanseaza o anumita functie a produsului, iar la o apasare mai prelungita, se declanseaza o alta functie.

Inginerii nostri impreuna cu specialisti externi, au gandit produsele noastre astfel incat sa fie usor de folosit o data ce functiile si caracteristicile produselor sunt cunoscute si insusite de utilizator.

Recomandam ca la prima utilizare a dispozitivului sa fie consultat manualul de instructiuni, cat si de fiecare data cand sunt intampinate dificultati de utilizare. De asemenea, puteti contacta departamentul nostru de suport/call center care este instruit sa foloseasca dispozitivele iUni pentru a va lamuri in privinta aspectelor necunoscute.

ATENTIE!

Camerele spion fac parte din categoria de produse de supraveghere, a caror montare este facuta de obicei in magazine si/sau showroom-uri pentru a asigura integritatea bunurilor expuse. De fiecare data cand o astfel de camera este pusa in functiune, este necesara informarea persoanelor vizate ca se afla sub supraveghere video.

Conform legislatiei in vigoare din Romania, utilizarea acestor dispozitive nu este permisa fara acordul explicit al persoanei/persoanelor care sunt urmarite prin aceste device-uri. Sub nicio forma produsele noastre nu trebuie folosite pentru a filma sau surprinde intimitatile unor persoane.

Firma iUni Corporation nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea dispozitivelor sale in neconcordanta cu legislatia in vigoare si nu va fi trasa la raspundere pentru folosirea incorecta sau indecenta a produselor de tip “spion”.

 • Autonomie standby: Nelimitat - Sursa curent
 • Sistem de operare: Universal
 • Conectivitate: GSM
 • Culoare: Alb
 • Tip accesoriu: Microfon GSM
 • Situatie: Produs fix (casa, birou)
 • Situatie: Produs portabil
 • Timp de incarcare: 4 h
 • Baterie: 180mAh - 3.7V Lithium-Polymer
 • Cartela SIM: Da
 • Alimentare: Baterii
 • Alimentare: La retea
 • Functii Microfon incorporat
 • Functii Ascultare in timp real
 • Utilizare: Monitorizare locatie
 • Utilizare: Inregistrare video

Comentarii

Cosmin
2018-05-17

Recomand

Apreciez calitatea receptiei-microfon f.sensibil; se instaleaza usor

  Olteanu V.
  2015-10-15

  Incarcator spion iUni n14 pentru iphone 6

  Am inlocuit incarcatorul meu de la Iphone 6 cu acest incarcator cu urechi :D Asa am aflat ca menajerei mele ii place sa faca curatenie pe Freddie Mercury. Imi si imaginez cum da ea prin casa cu aspiratorul si danseaza in acelas timp. Ma gandesc sa merg din nou la iUni sa iau si un ceas cu camera spion si promit ca daca surprind ceva postez aici sa ne amuzam impreuna. ( am sa ii cenzurez fata sa nu apara si pe la TV )

  • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

  Scrie parerea ta !

  Scrie parerea ta

  Incarcator Spy USB cu Microfon Spion GSM iUni N14

  Incarcator Spy USB cu Microfon Spion GSM iUni N14

  Acest adaptor USB are un microfon care se incarca de cate ori este conectat la o sursa de alimentare, in timp ce incarca si un telefon sau un alt dispozitiv cu incarcare USB. Mai beneficiaza totodata si de functia de detectie vocala.

  Scrie parerea ta

  top