Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Microfoane spion ascunse

  Exista 52 produse.

             Microfoane ascunse in diferite obiecte precum stick-uri, mouse-uri, prelungitoare, ceasuri, dvd-playere sau chiar si odorizante. Folosind microanele ascunse spion poti sa inregistrezi orice se vorbeste in raza microfonului fara ca nimeni sa isi dea seama de acest lucru. Conversatiile inregistrate sunt stocate si pot fi ascultate mai tarziu folosind un calculator. Aceste microfoane ascunse sunt excelente pentru monitorizarea unei camere sau a unui spatiu mai sensibil.

              Microfoanele spion vin de data aceasta deghizate intr-o multime de obiecte: lampi, mouse, ceas, stick usb, prelungitor, suport de creioane si pixuri, router wireless si multe altele – toate reusind sa pacaleasca la prima vedere si sa va ofere o ascultare in timp real de cea mai inalta calitate gasita pe piata. Fie ca doriti sa spionati, sa supravegheati persoanele de acasa sau alta cladire, fie ca doriti sa va asigurati in privinta unor dovezi sigure de partea dumneavoastra,aceste dispozitive sunt facute pentru dumneavoastra, adaptandu-se cerintelor, transmiterea audio facandu-se chiar si in cazul in care sunteti in afara tarii.

              Functiile care diminueaza influenta factorilor externi si imbunatatesc calitatea sunetului sunt cea de reducere a zgomotului, detectia vocala si cea de senzor de miscare.

              Unele modele au in vedere si camere, pentru inregistrari audio video, reportofon pentru inregistrarile audio sau functie de webcam PC (adica poate fi folosit ca webcam). In functie de ce cautati si aveti nevoie, noi va punem la dispozitie o gama variata din care sa alegeti.

              Autonomia destul de mare, pana la 10 ore audio video si 25 de ore audio sau chiar de 10 zile pentru modelele fara camera, axate doar pe microfon sunt doar cateva din motivele pentru care sa alegeti microfoanele spion din gama noastra.

              Rezervati-va timp sa luati in vedere toate  dispozitivele si sa achizitionati exact ceea ce va trebuie – veti avea parte de cele mai fiabile servicii si de calitatea exceptionala care se va vedea la fiecare folosire in timp, oricat de solicitanta ar fi ea.

  top