Filtreaza dupa

Activeaza filtre:
  Timp de incarcare: v
  Cartela SIM: v
  Mediu stocare: v
  Capacitate de stocare: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Microfoane gsm spy

  Exista 20 produse.

  Microfoane gsm spy camuflate in diverse obiecte pe care le gasim de regula in orice casa. Nimeni nu va putea observa microfonul ascuns iar fiind dotat si cu functie gsm aceste microfoane gsm spy au un avantaj enorm, printr-un simplu apel telefonic poti sa asculti tot ce se intampla in preajma microfonului spy. Aceste microfoane gsm spy au atentionare prin SMS ceea ce ofera posibilitatea notificarii imediate, nu mai trebuie sa conectezi microfonul la un calculator, poti sa asculti direct, live tot ce te preocupa.

  Alege Microfoane GSM 3G ascuns

  Microfoanele GSM Spy presupun o cartela GSM in orice retea de telefonie mobila (Vodafone, Telekom, Orange), dumneavoastra putand asculta in timp real cu ajutorul acestora. Gama de obiecte in care se pot ascunde este foarte variata: ceasuri, suporturi de pixuri si creioane, incarcatoare, aparate GPS sau pur si simplu dispozitivul in sine, de dimensiuni foarte reduse.

  Multe modele fiind incorporate si cu GPS, dumneavoastra puteti astfel localiza si urmari persoana in cauza in mod rapid si eficient. Cateva functii foarte utile va stau la dispozitie: alarma SOS (presupune trimiterea unui mesaj la un numar prestabilit, in situatii critice), Auto Track pentru informarea in timp real a coordonatelor, detectie miscare, monitorizare vocala, depasire viteza autovehiculului si multe altele. Rezervati-va mai mult timp pentru a selecta cu atentie dispozitivul dorit, rezultatele pe care le veti avea meritandu-se cu fiecare efort in final!

  Avantajul acestor dispozitive este compatibilitatea uriasa cu altele, putand urmari cu usurinta persoana in cauza de pe smartphone, PDA, PC prin Google Maps, fiind usor de utilizat si nefacand probleme pe parcurs.

  Daca doriti sa va puneti la punct un sistem sigur de spionaj sigur sau de supraveghere acasa pentru copii in timp ce sunteti plecat, sau pur si simplu sa va asigurati in privinta unor dovezi clare si incontestabile in cazul aparitiei unei situatii neplacute, aceste microfoane vi se vor potrivi la fix, calitatea lor net superioara urmand sa isi puna amprenta inca din prima folosire. Nu mai ezitati si oferiti-va acest avantaj care se poate dovedi folositor in final!

  Reportofoane cu GSM cu microfoane ascunse

  Acum ai ocazia de a intra in pielea personajelor tale preferate din filmele cu spioni prin intermediul acestor gadgeturi pe care le ai la dipozitie la iUni. Astazi ai acces la o multime de variante din care sa alegi, astfel incat este imposibil ca la iUni sa nu dai peste cea mai buna optiune, care sa se potrieveasca de minune nevoilor tale.

  Aceste microfoane GSM spy sunt foarte usor de folosit, motiv pentru care nimeni nu trebuie aiba o experienta deosebita in acest sens. Oricum, se poate trece in revista manualul de utilizare, ocazie cu care vei afla care sunt toate functiile incorporate.

  Gadgeturile se dovedesc a fi ideale in mai multe medii, fiind alese, de regula pentru spatiile inchise, insa unele sunt numai bune chiar si in exterior intrucat dispun de o tehnologie prin care zgomotele nu se aud intens.

  Nu trebuie sa te pricepi la microfoane GSM spy ca sa alegi cea mai buna varianta pentru ca poti merge direct in showroom-ul iUni unde sa testezi fiecare produs in parte, ocazie cu care stii ca ai luat cea mai buna decizie si vei fi pe deplin multumit.

  Totusi, daca stii deja care sunt produsele care iti convin cel mai mult, nu mai are rost sa pierzi timpul prin magazine in cautarea acestora, cand e atat de simplu sa le comanzi direct de la iUni. In acest sens sunt de ajuns chiar si mai putin de cateva minute, intregul proces fiind unul foarte simplu si comod.

  top