Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Timp de inregistrare: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Microfoane gsm spy

  Exista 24 produse.

              Microfoane gsm spy camuflate in diverse obiecte pe care le gasim de regula in orice casa. Nimeni nu va putea observa microfonul ascuns iar fiind dotat si cu functie gsm aceste microfoane gsm spy au un avantaj enorm, printr-un simplu apel telefonic poti sa asculti tot ce se intampla in preajma microfonului spy. Aceste microfoane gsm spy au atentionare prin SMS ceea ce ofera posibilitatea notificarii imediate, nu mai trebuie sa conectezi microfonul la un calculator, poti sa asculti direct, live tot ce te preocupa.

              Microfoanele GSM Spy presupun o cartela GSM in orice retea de telefonie mobila (Vodafone, Telekom, Orange), dumneavoastra putand asculta in timp real cu ajutorul acestora. Gama de obiecte in care se pot ascunde este foarte variata: ceasuri, suporturi de pixuri si creioane, incarcatoare, aparate GPS sau pur si simplu dispozitivul in sine, de dimensiuni foarte reduse.

              Multe modele fiind incorporate si cu GPS, dumneavoastra puteti astfel localiza si urmari persoana in cauza in mod rapid si eficient. Cateva functii foarte utile va stau la dispozitie: alarma SOS (presupune trimiterea unui mesaj la un numar prestabilit, in situatii critice), Auto Track pentru informarea in timp real a coordonatelor, detectie miscare, monitorizare vocala, depasire viteza autovehiculului si multe altele. Rezervati-va mai mult timp pentru a selecta cu atentie dispozitivul dorit, rezultatele pe care le veti avea meritandu-se cu fiecare efort in final!

              Avantajul acestor dispozitive este compatibilitatea uriasa cu altele, putand urmari cu usurinta persoana in cauza de pe smartphone, PDA, PC prin Google Maps, fiind usor de utilizat si nefacand probleme pe parcurs.      

              Daca doriti sa va puneti la punct un sistem sigur de spionaj sigur sau de supraveghere acasa pentru copii in timp ce sunteti plecat, sau pur si simplu sa va asigurati in privinta unor dovezi clare si incontestabile in cazul aparitiei unei situatii neplacute, aceste microfoane vi se vor potrivi la fix, calitatea lor net superioara urmand sa isi puna amprenta inca din prima folosire. Nu mai ezitati si oferiti-va acest avantaj care se poate dovedi folositor in final!

  top