Mediaplayere mari

Niciun produs

Televizorul inca reprezinta o importanta sursa de divertisment in ziua de azi, cu toate ca pe internet sunt disponibile o multime de alte programe care merita urmarite. Bineinteles, au aparut de multi ani televizoarele smart, insa preturile acestora sunt destul de ridicate si uneori nu sunt justificate, motiv pentru care nu toata lumea isi ve permite achizitionarea unui astfel de dispozitiv. In schimb, exista o solutie prin care si altii se pot bucura de beneficiile detinerii unui televizor smart, totusi, fara a cumpara unul. Astfel, ai nimerit unde trebuie la iUni pentru ca de aici poti cumpara mediaplayere.

Acesta este un mic gadget, foarte usor de folosit, care se poate conecta la orice televizor care dispune de port HDMI. Cele mai multe televizoare LCD, lansate chiar si in urma cu 10 ani dispun de o asemenea sursa, ceea ce presupune ca acestea pot fi transformate in unele smart, totul cu ajutrul unui dispozitiv foarte mic. Cu siguranta, aceasta este o modalitate grozava de a te bucura de videoclipuri, muzica, chiar si jocuri, totul pe televizorul tau. Conexiunea se realizeaza cu usurinta, fara sa fie necesare tot felul de adaptoare, iar cu ajutorul telefonului puteti reda direct pe televizor videoclipuri de pe Youtube, filme, seriale de pe site-urile de specialitate si nu numai.

De pe orice dispozitiv - Mediaplayere - Streaming media pentru a vedea ce iti doresti tu

Mediaplayerele se folosesc de WiFi pentru a face streaming media, iar totul poate fi redat de mai multe ipuri de dispozitive, orice telefon cu iOs 8.0+, dar si iPad sau iPod, alaturi de telefoane ce ruleazasitemul de operare Android, tablete, laptopuri Mac sau cele cu Windows. Niciodata nu a fost atat de simplu sa aduci divertisment in locuinta ta, fara sa fii nevoit sa alogi bugete mari pentru televizoare de ultima generatie.

Dongle HDMI pentru diferite tipuri de continut 

Aceste dispozitive iti ofera posibilitatea de a reda mai multe tipuri de continut direct de pe telefonul mobil, tableta sau laptop pe televizor. De la fotografii, pana la videoclipuri, muzica, jocuri, documente PPT si nu numai, poti avea acces la toate foarte simplu si rapid, totul cu ajutorul unui gadget care nu cantareste mai mult de 40 de grame. Cu ajutorul manualului de utilizare poti trece in revista toate functiile si descoperi cum se folosesc acestea pentru a putea profita de pe urma caracteristicilor promise de dispozitiv. Totodata, aceste gadgeturi sunt foarte usor de folosit, iar cu ajutorul manualului de utilizare poti sa descoperi cat de intuitive sunt produsele.

Pret mic la Mediaplayer 

In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca nimeni nu va fi nevoit sa pregateasca bugete generoase pentru a putea achizitiona un astfel de produs cu care sa isi poata transforma televizorul obisnuit intr-unul multifunctional. Cu alte cuvinte, nu mai ai niciun motiv pentru care sa platesti diferenta semnificativa de pret pentru achizitionarea unui televizor smart cand solutia este atat de simpla.

De asemenea, la iUni iti va fi foarte usor sa treci in revista toate produsele disponibile in conditiile in care acesta este un magazin online foarte bine pus la punct, iar ceea ce cauti se afla intotdeauna la numai cateva click-uri distanta. Pe aceasta cale ajungi sa faci economii considerabile de timp, asa ca nu mai trebuie sa te ratacesti prin magazinele obisnuite si iti va fi foarte comod sa intri in posesia produselor pe care ti le doresti pentru a aduce mai mult divertisment in viata ta.

Alege chiar acum un mediaplayer pentru fiecare televizor din locuinta ta sau daca esti in cautarea unui cadou inspirat pentru cineva, dar esti in pana de idei, cu siguranta, aceasta este o optiune grozava pe care trebuie sa o ai in vedere.

top