Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Rezolutie foto: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Masinute cu telecomanda

  Exista 24 produse.

   

  Cei mici isi doresc intotdeauna cele mai noi jucarii, iar pentru parinti poate fi destul de dificil sa tina pasul. In schimb, cu siguranta, niciodata nu vor da gres daca aleg masinutele electrice propuse de iUni, intrucat acestea vor indeplini preferintele chiar si celor mai pretentiosi copii. Au fost propuse o multime de modele, pentru toate nevoile si bugetele, astfel ca e foarte usor sa se plaseze o comanda.

  Securitate si putere

  In primul rand, cei mici trebuie sa se poata bucura de noua jucarie in cele mai bune conditii, sa dispuna de centuri de siguranta, dar si de scaune comode. De asemenea, conteaza foarte mult puterea acumulatorului intrucat aceasta va determina viteza maxima, care poate fi de la 4 km/h, ideala pentru copiii mici si pana la 20 km/h pentru cei mai mari. Totodata, in functie de model, autonomia asigurata este de la o ora, la peste 20.

  Usor de folosit

  Pentru ca parintii sa aiba un control deplin asupra masinutelor, este esential ca telecomenzile cu care acestea vin la pachet sa fie cat mai precise si sa nu aiba comenzi complexe. Pe aceasta cale si copiii se bucura de confort si siguranta, iar pentru cei cu adevarat pasionati pot fi alese unele modele care dispun de propria cutie de viteze ce simuleaza si mai mult un autoturism adevarat.

  Aspect

  Copiii sunt foarte pretentiosi, motiv pentru care isi vor dori intotdeauna cele mai aratoase masinute cu care sa isi poata impresiona toti prietenii. Astfel, la iUni sunt propuse modele pentru toate gusturile, iar parintii vor avea intotdeauna ocazia de a alege un cadou grozav pentru cei mici. De asemenea, iUni dispune si de propriul showroom in Bucuresti, astfel ca produsele pot fi testate aici inainte de a fi achizitionate, pentru a exista siguranta ca a fost luata cea mai buna decizie.

  top