Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Rezolutie video: v
  Unghi : v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Kituri supraveghere

  Exista 9 produse.

              Kituri supraveghere pentru interior sau exterior in diferite pachete. Fiecare kit de supraveghere contine un DVR (Digital Video Recorder) un anumit numar de camere cu conectori si alimentatori. Aceste kituri supraveghere vin in diferite forme, cu un numar variabil de camere de interior de exterior sau mixe. Sunt solutia ideala pentru orice nevoie de monitorizare, gasesti aici tot ce ai nevoie, intr-un singur pachet. Kituri supraveghere reprezinta o gama de produse disponibile pe iUni.ro care ofera o solutie rapida pentru orice tip de sistem de supraveghere.

              Pentru cei ce isi doresc direct componentele de baza ale viitorului sistem de supraveghere, noi va punem la dispozitie kituri cu 2, 4, 8 sau 16 camere de supraveghere. Prevazand un DVR operand pe Linux si camere cu o rezolutie maxima putand filma clar atat pe timp de zi, cat si de noapte, acest kit este special conceput pentru dumneavoastra. DVR-ul presupune mai multe functii: functia Pentaplex, asigurand buna desfasurare a mai multor comenzi (redare live, inregistrare, playback, control de la distanta, vizualizare de pe smartphone etc), cea de setare a inregistrarilor (fie cand detecteaza miscare, fie manual, dumneavoastra putand seta ziua si ora cand sa porneasca inregistrarile), cea de alarma, cea de retea si bineinteles, de control la distanta, compatibilitatea acestui gadget fiind impresionanta. Carcasa de metal asigura o rezistenta impotriva diversilor factori externi.

              Cat despre camere si functiile acestora, in primul rand trebuie sa aflati ca sunt atat de interior, cat si de exterior. Prevazute cu led-uri infrarosu, rezolutie foarte buna si lentile de calitate, nu se poate pune problema de claritate. Cu ajutorul camerelor cu functie PTZ, veti putea beneficia de o acoperire mai mare datorita rotirii modulului video pe orizontala si mobilitatea camerei pe verticala. Acestea pot inlocui una dintre camerele din cealalta categorie, respectiv cea care are nevoie de o acoperire vizuala mai buna.

              Achizitionand kitul de supraveghere v-ati asigura cu cea mai importanta parte dintr-un sistem de supraveghere profesionist, compatibilitatea intre componentele sale fiind garantata, si nu numai – restul componentelor necesare se gasesc in gama noastra, nepunand probleme cand vine vorba de montare. Puneti-va la punct cel mai bun sistem de supraveghere si oferiti-va dumneavoastra si celor dragi confortul mult cautat!

  top