Vino si ridica personal produsele comandate pe site-ul iUni.ro

Fie ca se apropie o zi de nastere si ai nevoie de un cadou ACUM, sau ai nevoie de un GPS Tracker urgent, ori pur si simplu doresti sa eviti taxele de transport si timpul de asteptare pana la a intra in posesia produselor dorite, acum poti veni la sediul nostru pentru a ridica comanda ta.

Produsele comandate vor fi pregatite pentru tine in prealabil si gata de pentru ridicare, si testare impreuna cu un agent de vanzari, in 10 minute de la plasarea comenzii. 

Ce trebuie sa faci?

Intra pe site-ul iUni.ro, alege produsele dorite, adauga-le in cos, selecteaza optiunea "Ridicare personala" si finalizeaza comanda. Poti alege sa platesti cu cardul sau direct la sediul nostru. Din acel moment, produsele tale vor fi rezervate si vom fi bucurosi sa te primim la noi sa-ti inmanam produsele comandate.


Cand poti veni sa ridici personal produsele?

Programul pentru ridicarile personale la sediul nostru este Luni-Vineri intre orele 12:00 - 18:00


Cat timp iti rezervam produsele comandate?

Pentru a avea un flux cat mai bun in onorarea la timp a comenzilor, dupa 3 zile de la data plasarii comenzii te vom contacta pentru reconfirmarea sau anularea acesteia.Adresa noastra: Strada Lunca Banului, nr. 4, Bucuresti, Sector 3, Cod postal 032093
ce camera sa cumpar


top