Suntem responsabili! Poarta masca!

Ca urmare a situatiei globale si aparitiei noului coronavirus (SARS-COV2) am decis sa ne protejam si sa sustinem distantarea sociala.

Incepand cu data de 15 Februarie am redeschis punctul de ridicare a comenzilor plasate in prealabil pe site din adresa Lunca Banului nr 4.

Toate comenzile cu optiunea "ridicare de la sediu", plasate pe site, sunt procesate de echipa noastra si gata de ridicare in 30 de minute de la finalizarea comenzii pentru a limita timpul de asteptare in procesul de achizitionare a unui produs iUni.

Programul de ridicare comenzi este de Luni pana Vineri in intervalul orar 10:00-18:00.
Intreg procesul de ridicare comenzi l-am redus la maxim un minut, produsul fiind deja in zona de primire clienti gata de ridicare. 

Plata cu cardul pe site limiteaza timpul petrecut la noi, limiteaza "contactul" conform sfaturilor OMS, si ajuta in combaterea raspandirii virusului. 

Pentru a incuraja comenzile online cat si plata cu cardul, oferim un cadou pentru fiecare comanda ce depaseste valoarea de 100 de lei. In functie de perioada de promotie acesta poate fi o bratara din pietre de roca vulcanica sau un termometru digital.

Produsele platite cash sau cu cardul la sediu nu beneficiaza de aceasta promotie.

Speram cu totii ca totul va reveni la normal in curand si vom putea avea din nou programul normal de lucru.

Distantarea sociala este o masura de sanatate publica pe care autoritatile sanitare o recomanda in timpul focarelor de boala, epidemiilor si pandemiilor. Scopul distantarii sociale este de a tine oamenii suficient de departe unul de celalalt pentru a preveni raspandirea agentilor infectiosi, cum este si COVID-19.

Distantarea sociala poate contribui la stoparea raspandirii virusului, poate reduce pericolul pentru persoanele cu cel mai mare risc de imbolnavire si complicatii severe si poate detensiona sistemului de sanatate.

ce camera sa cumpar


top