Suntem responsabili! Poarta masca!

Ca urmare a situatiei globale si aparitiei noului coronavirus (SARS-COV2) am decis sa ne protejam si sa sustinem distantarea sociala.

Incepand cu data de 1 Septembrie am redeschis punctul de ridicare a comenzilor plasate in prealabil pe site din adresa Lunca Banului nr 4.

Toate comenzile cu optiunea "ridicare de la sediu", plasate pe site, sunt procesate de echipa noastra si gata de ridicare in 30 de minute de la finalizarea comenzii pentru a limita timpul de asteptare in procesul de achizitionare a unui produs iUni.

Programul de ridicare comenzi este de Luni pana Vineri in intervalul orar 15:00-18:00.
Intreg procesul de ridicare comenzi l-am redus la maxim un minut, produsul fiind deja in zona de primire clienti gata de ridicare. 

Plata cu cardul pe site limiteaza timpul petrecut la noi, limiteaza "contactul" conform sfaturilor OMS, si ajuta in combaterea raspadirii virusului. 

Pentru a incuraja comenzile online cat si plata cu cardul, oferim un cadou pentru fiecare produs de peste 50lei achizitionat. In functie de perioada de promotie acesta poate fi o bratara din pietre de roca vulcanica sau un termometru digital.
Produsele platite cash sau cu cardul la sediu nu beneficiaza de aceasta promotie.

Speram cu totii ca totul va reveni la normal in curand si vom putea avea din nou programul normal de lucru.

Distantarea sociala este o masura de sanatate publica pe care autoritatile sanitare o recomanda in timpul focarelor de boala, epidemiilor si pandemiilor. Scopul distantarii sociale este de a tine oamenii suficient de departe unul de celalalt pentru a preveni raspandirea agentilor infectiosi, cum este si COVID-19.

Distantarea sociala poate contribui la stoparea raspandirii virusului, poate reduce pericolul pentru persoanele cu cel mai mare risc de imbolnavire si complicatii severe si poate detensiona sistemului de sanatate.




Vino si ridica personal produsele comandate pe site-ul iUni.ro

Fie ca se apropie o zi de nastere si ai nevoie de un cadou ACUM, sau ai nevoie de un GPS Tracker urgent, ori pur si simplu doresti sa eviti taxele de transport si timpul de asteptare pana la a intra in posesia produselor dorite, acum poti veni la sediul nostru pentru a ridica comanda ta.

Produsele comandate vor fi pregatite pentru tine in prealabil si gata de pentru ridicare, si testare impreuna cu un agent de vanzari, in 10 minute de la plasarea comenzii. 

Ce trebuie sa faci?

Intra pe site-ul iUni.ro, alege produsele dorite, adauga-le in cos, selecteaza optiunea "Ridicare personala" si finalizeaza comanda. Poti alege sa platesti cu cardul sau direct la sediul nostru. Din acel moment, produsele tale vor fi rezervate si vom fi bucurosi sa te primim la noi sa-ti inmanam produsele comandate.


Cand poti veni sa ridici personal produsele?

Programul pentru ridicarile personale la sediul nostru este Luni-Vineri intre orele 12:00 - 18:00


Cat timp iti rezervam produsele comandate?

Pentru a avea un flux cat mai bun in onorarea la timp a comenzilor, dupa 3 zile de la data plasarii comenzii te vom contacta pentru reconfirmarea sau anularea acesteia.



Adresa noastra: Strada Lunca Banului, nr. 4, Bucuresti, Sector 3, Cod postal 032093




ce camera sa cumpar


top