Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

iUni.ro face toate eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra în deplina concordanța cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”). iUni.ro opreaza doar pe teritoriul Romaniei.

Detalii despre datele cu caracter personal ce le prelucram

iUni.ro colecteaza datele cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat dumneavoastrsa detineti controlul asupra informatiilor pe care ni le oferiti.

Exemple de date ce le primim de la dvs.: 

Cand va creati un cont si plasati o comanda, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele și prenumele, numarul telefon, detalii de facturare, adrese de livrare. Datele cardului bancar, in cazul platii cu cardul, sunt prelucrate direct de procesatorul de plati, in cazul iUni.ro acesta poate fi payu ori librapay.

Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.

Putem, de asemenea, sa colectam și sa prelucram ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs. an timpul vizitarii site-ului pentru a va personaliza experiența online ai a va pune la dispoziaie oferte adaptate profilului dumneavoastra. 

Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam și nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

 

Care sunt scopurile prelucrarii

 

Vom utiliza datele dumneavoastra. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea serviciilor iUni in beneficiul dumneavoastra.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre iUni și dumneavoastra. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

 

  1. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile cumneavoastra fundamentale sa nu fie afectate.

 

  1. Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii. 

  1. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala.

 

Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal

 

Vom stoca datele dumneavoastra cat timp aveti un cont pe iUni.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informații sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari.

 

Cui transmitem datele dumneavoastra cu caracter personal

 

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dumnevoastra urmatoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plata/bancare;

– furnizorilor de servicii de marketing;

– furnizorilor de servicii IT;

– altor societati cu care putem dezvolta relatii comerciale.

In cazul în care ne revine o obligație legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dumneavoastra de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

Cum protejăm securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal

 

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

Ce drepturi avetiDescriere
AccesulPuteti sa ne cereti:
  • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
  • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
Rectificarea

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dumneavoastra cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Stergerea datelor

Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal.

Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal.

Portabilitatea datelor

Ne puteți cere să vă portam datele cu caracter personal direct către un alt operator de date.

 

Opozitia

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara în care va aflati, prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul în care considerati ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

Luarea de decizii automate

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata.

Plangeri

Aveti dreptul sa depuneți o plangere cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.



  • Va reamintim ca puteti contacta in orice moment Responsabilul iUni cu protecția datelor prin e-mail la adresa dataprotection@iuni.ro

top