S.C. iUni Corporation S.R.L. produce, importa si distribuie tehnologie de ultima ora pentru orice tip de consumator sub marca proprie iUni. 

 In acest moment produsele noastre sunt comercializate sub marca proprie iUni®, marca inregistrata in 2013 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti, dar avem si produse (camere auto) marca DOD, brand pentru care suntem unici importatori in Romania.

 Sub brandul iUni gasiti pe piata produse electronice de larg consum: ceasuri si bratari inteligente, tablete si smartphone-uri, drone si masinute cu telecomanda, GPS tracker pentru monitorizare auto-moto-bike cat si persoane, camere sport, camere auto, camere supraveghere, camere de supraveghere ascunse.

Pentru firmele ce sunt interesate sa devina partenerii nostri si doresc sa puna in oferta lor produsele noastre, inscrierea in portalul iUni B2B vine in ajutorul acestora. 

Odata devenit partener B2B poti avea acces in timp real la cantitatile diponibile pe stoc cat si discounturi de preturi(-10% pana la -25%). Discounturile vor fi negociate doar dupa o discutie cu unul din agentii nostri de vanzari corporate care va aplica discount in functie de cantitatea comandata, modalitatea de plata si de durata colaborarii.

Inscrirea in portalul B2B se va face automat in urma validarii de catre agentul nostru a contului dumneavoastra.Pentru crearea unui cont cu acces la preturi cu discount te rugam sa trimiti un mail cu profilul companiei la adresa vanzari@iuni.ro

Profilul companiei va contine:

1. Datele complete ale companiei.

2. Link cu website-ul unde intentionati sa adaugati produsele noastre si adresa magazinul de desfacere in cazul in care acesta exista.

3. Alte detalii relevante (ex: experienta in domeniul comercializarii sau montarii).


top