Garantia calitatii
Cumpara originalul, verifica holograma iUni!

Toate produsele din oferta iuni.ro sunt comercializate sub marca proprie iUni®, protejata local prin marca inregistrata in 2013 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti, si marca DOD, brand pentru care S.C. iUni Corporation S.R.L. este unic importator in Romania.

Din 2017 marca iUni® este protejata si la nivelul Uniunii Europene de catre European Union Intellectual Property Office (EUIPO) cat si in Statele Unite ale Americii de catre U.S. Patent and Trademark Office (USPTO) agentie in cadrul U.S. Department of Commerce.

Pentru a te bucura de toate functiile produselor de generatie noua, trebuie sa te asiguri ca achizitionezi un produs original.

Absolut toate produsele originale iUni trebuie sa prezinte holograma cu insemnele „iUni”, acesta fiind o garantie a calitatii oferite de S.C. iUni Corporation S.R.L..

Cateva dintre caracteristicile gadgeturilor originale iUni sunt durata lunga de viata, functii mai multe si mai complexe, softuri care ruleaza impecabil plus o mai mare usurinta in utilizare.

Cumparand produse originale cu holograma iUni te asiguri ca achizitionezi un produs de calitate, cu garantie 24 de luni, ce este in conformitate cu normele si reglementarile legilor EU in vigoare la data achizitionarii.