La oricare produs comandat online primesti CADOU o Boxa Portabila DF14, o Bratara Roca Vulcanica Grey ori o pereche de Ochelari Legendary!


*REGULAMENT:

In functie de produsul ales primesti fie bratara fie ochelari, acest lucru este semnalizat in pagina produsul inaite de a fi adaugat in cos. La unele produse exista posibilitatea sa alegi, fie bratara fie ochelarii.


 Bratara iUni din Roca Vulcanica, realizata din 20 de pietre vulcanice create manual, va imbunatati starea de spirit a purtatorului, eliminand emotiile negative, supararea sau tristetea. Aceasta frumoasa piatra neagra ajuta in relaxarea simturilor, in special atunci cand suferim de lipsa de energie sau extenuare. Se spune ca acest mineral din roca vulcanica ofera putere pentru a depasi incercarile de zi cu zi.

Bratara Roca Vulcanica Unisex

Pret 39LeiPrezentabili si in pas cu moda, ochelarii de soare Legendary iti vor asigura un look de admirat si iti vor completa cu brio orice garderoba, scotand in evidenta personalitatea puternica si stilul original. Cu lentile reflectorizante, acesti ochelari de soare in forma rectangulara au fost creati special pentru a-ti proteja ochii si a-ti oferi confortul necesar atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna. Protectia UV400 aplicata pe lentilele ochelarilor, asigura atat confort, cat si functionalitate, imbinand totodata utilul cu placutul si, de ce nu, starnind admiratia celor din jur.

Ochelari de soare Legendary

Pret 49 Lei

Prezentabili si in pas cu moda, ochelarii de soare Legendary iti vor asigura un look de admirat si iti vor completa cu brio orice garderoba, scotand in evidenta personalitatea puternica si stilul original. Cu lentile reflectorizante, acesti ochelari de soare in forma rectangulara au fost creati special pentru a-ti proteja ochii si a-ti oferi confortul necesar atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna. Protectia UV400 aplicata pe lentilele ochelarilor, asigura atat confort, cat si functionalitate, imbinand totodata utilul cu placutul si, de ce nu, starnind admiratia celor din jur.

Boxa Portabila DF14

Pret 79 Lei