Produse noi

  • Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
Microfonul mini N9 Plus cu GPS este cel mai nou aparat de supraveghere...
Citește mai mult

» Toate produsele noi

Imprimante termice

Exista 1 produs.

Tehnologia ne vine de multe ori in ajutor cu fel si fel de produse menite sa usureze diferite activitati, iar in acest sens se poate spune ca ai nimerit unde trebuie la iUni. Aici ai acces la o gama foarte variata, fiind imposibil sa nu gasesti produsele tale preferate in conditiile in care acestea se pot afla chiar si la numai cateva click-uri distanta. De exemplu, poate esti interesat de imprimantele termice, dispozitive grozave, de calitate, care se folosesc, bineinteles, pentru a printa diferite texte si imagini pe tot felul de materiale.

Metoda principala de imprimare este cea prin transfer termic, termica directa, iar cu cat este mai buna rezolutia, cu atat creste calitatea rezultatului. Imprimante termice gasesti la iUni, iar acestea sunt de cea mai buna calitate, motiv pentru care stii ca ai nimerit in locul potrivit. Cu alte cuvinte, daca esti in cautarea unei variante foarte versatile si fiabile, cu siguranta, vei avea de unde sa alegi. De exemplu, modelul Godex G500 aduce posibilitatea de functionare cu riboane pana la 300 de metri, iar viteza de lucru este una foarte buna, de 127 mm/s. Cu alte cuvinte, pe aceasta cale pot fi printate de toate, de la etichete termice si semilucioase, pana la cele cartonate, din plastic, textile si nu numai. Cine are nevoie de o imprimanta termica ce poate sa faca fata unui volum mediu de lucru, aceasta este varianta pe care o cauta.

Nu conteaza daca te pricepi sau nu la folosirea acestui dispozitiv pentru ca nimeni nu are nevoie de o experienta speciala in contextul in care interfata este una intuitiva. Este foarte comod sa se realizeze etichetele de cod de bare sau traducerile, astfel ca utilizatorii au parte de libertate maxima atunci cand folosesc imprimantele.

Imprimantele termice pot fi folosite in conditii prietenoase, temperatura de lucru fiind intre 5 si 40 de grade, pe cand pentru o depozitare optima este de preferat intre -20 la 50 de grade. La capitolul umiditate, pentru o functionare corespunzatoare este nevoie de respectat intre 30 si 85% fara condensare, iar pentru depozitare intre 10 si 90%.

Si dimensiunile aduc multa libertate utilizatorilor, intrucat o imprimanta termica are lungimea de 28.5 cm, inaltimea de 17 cm, pe cand latimea este de 22.6 cm, iar greutatea este de sub 3 kg, fara a lua in calcul consumabilele. La fiecare comanda la iUni beneficiati de un cadou special: o rola de ribon transfer termic.

Lunga durata de viata la imprimanta termica 

Aceste dispozitive sunt de cea mai buna calitate, motiv pentru care pot fi utilizate in conditii optime. Raportul calitate – pret este unul mai mult decat ideal, asa ca merita sa profiti chiar acum.

Imprimanta pentru etichete este usor de comandat

Fiind un magazin online, iUni iti aduce toate produsele de care ai nevoie la numai cateva click-uri distanta, astfel ca nu a fost niciodata atat de simplu sa cumperi imprimante termice. Treci in revista imediat toate modelele disponibile si bucura-te de un produs de calitate, de care sa fii pe deplin multumit. In acest sens sunt suficiente chiar si mai putin de 5 minute, pentru a te informa cu privire la fiecare model in parte, pentru a afla mai multe despre caracteristici si pentru a te decide care este varianta potrivita. Asadar iUni devine prietenul tuturor celor care isi doresc gadgeturi si fel si fel de dispozitive de calitate.

Preturi bune la imprimante termice 

La iUni te bucuri de preturi accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca nu vei fi nevoit sa aloci bugete generoase pentru a achizitiona produsele de care ai nevoie. Iti va fi foarte comod sa treci in revista toate produsele si sa identifici ofertele de pe urma carora sa profiti.

top