GPS tracker

Filtreaza dupa

Activeaza filtre:
  Timp de incarcare: v

  Produse noi

  • Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
  Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
  Microfonul mini N9 Plus cu GPS este cel mai nou aparat de supraveghere...
  Citește mai mult

  » Toate produsele noi

  GPS tracker

  Exista 32 produse.

  GPS tracker pentru monitorizarea automobilului personal, a cainelui de familie sau chiar si a celor dragi. GPS tracker-ele sunt de mici dimensiuni, usor de ascuns si de folosit. Nu mai trebuie sa va faceti griji niciodata despre locatia sau siguranta automobilului personal sau a unui caine mai nazdravan. iUni.ro are o gama variata de produse GPS tracker cu diferite caracteristici, diferite capacitati in functie de scopul pentru care sunt destinate. Gaseste GPS tracker-ul pentru tine chiar aici!

  Dispozitiv de urmarire in timp real 

  Aceste dispozitive vin in ajutor cel mai bine cand doriti sa localizati si sa monitorizati persoane, putand asculta in timp real convorbirile purtate. Dimensiunile destul de mici ale acestui gadget permit o manipulare mai usoara, fiind si foarte usor de instalat. Imprumutand cateva functii ale GPS-ului, dispozitivul va va spune in cazul in care incalcati limita de viteza sau parasirea unui perimetru prestabilit. Va va tine la curent cu tot ce se intampla, inclusiv cand se opreste sau porneste automobilul respectiv.

  Pentru aflarea informatiilor in ceea ce priveste locul sau convorbirea, trebuie doar urmate cateva instructiuni simple cu vedere la trimiterea de mesaje, acest lucru necesitand o cartela GSM. Intreg setul de accesorii (antena GSM, antena GPS, microfon cablu si adaptoare) de care va fi urmat sunt echipamente de cea mai inalta calitate, intreaga asamblare fiind foarte la indemana oricui.

  In cazul in care preferati un dispozitiv mai mic pentru a putea urmari, un ceas localizand si monitorizand persoana in cauza se va potrivi cu siguranta! Incorporat cu cateva functii de baza (SOS de urgenta, auto raspuns, apeluri de intrare/iesire de pe telefon etc), dar indicand ora ca un ceas normal, acest dispozitiv se va dovedi a fi exact ceea ce cautaserati. Usor de folosit si foarte la indemana, ceasul ramane si el in capul listei cand vine vorba de urmariri si localizari.

  In domeniul in care se afla, aceste dispozitive se descurca cel mai bine, performanta lor evidentiindu-se cel mai bine in situatii cheie, calitatea spunandu-si cuvantul de fiecare data!

  Dispozitive de urmarire GPS usor de folosit 

  GPS tracker-ul este un dispozitiv foarte usor de folosit, motiv pentru care nu se impune nimanui sa aiba o experienta deosebita. Oricum se poate trece in revista imediat manualul de utilizare, ocazie cu care se descopera toate functiile si vei avea ocazia de a invata cum sa exploatezi la maxim acest device.

  Avand in vedere faptul ca tehnologia se bazeaza pe GPS precizia este maxima, motiv pentru care atunci cand folosesti dispozitivele te asteapta cele mai bune conditii. Eroarea maxima acceptata este de numai cativa metri, astfel ca merita sa vezi ce variante te asteapta la iUni.

  Indiferent de produsul pe care il alegi de la iUni te vei bucura de cea mai buna calitate si de device-uri ce se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului. Asadar, te vei putea baza pe acestea oricand pentru ca vei avea garantia ca nu se deterioreaza dupa numai cateva folosiri.

  Un GPS tracker se dovedeste a fi solutia ideala pentru mai multe bunuri mobile, de la masini, motociclete, biciclete, barci si nu numai. Totodata, gadgeturile sunt adecvate si pentru persoane pentru ca acum parintii pot sti in permanenta unde se afla copiii. Produsele pot fi folosite si in cazul batranilor sau al animalelor de companie.

  Raportul calitate – pret este numai bun la iUni cand vorbim de GPS tracker, motiv pentru care nimeni nu va fi nevoit sa aloce bugete generoase pentru a cumpara cele mai bune produse de aici. Mai mult, totul se desfasoara in cel mai scurt timp, astfel ca merita profiti chiar acum si sa vezi ce variante te asteapta aici.

  top