Filtreaza dupa

Activeaza filtre:
  Autonomie standby: v
  Timp de incarcare: v
  Culoare: v

  Produse noi

  • Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
  Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
  Microfonul mini N9 Plus cu GPS este cel mai nou aparat de supraveghere...
  Citește mai mult

  » Toate produsele noi

  GPS Tracker Animale de companie

  Exista 2 produse.

  Orice persoana tine la animalul sau de companie si, cu siguranta, de multe ori acesta este considerat ca un membru al familiei. Totusi, cazurile in care acestea se ratacesc sunt destul de comune, motiv pentru care ideal ar fi sa fie luate masuri de siguranta in acest sens. Astfel, la iUni esti pe maini bune intrucat de aici poti cumpara GPS tracker pentru animale, un dispozitiv ce se dovedeste a fi foarte util.

  Dispozitiv GPS pentru animale, caini si pisici 

  Un asemenea dispozitiv este usor de folosit, motiv pentru care nimeni nu va avea probleme din acest punct de vedere. Oricum pachetele sunt complete, astfel ca este inclus si manualul de utilizare care se poate trece in revista in cel mai scurt timp pentru a descoperi care sunt toate functiile incorporate.

  Stii in permanenta unde se afla animalul tau

  Bineinteles, scopul principal al acestui gadget este de a oferi stapanilor de animale linistea de a sti in permanenta unde se afla prietenii necuvantatori. Cazurile in care cainii sau pisicile se ratacesc sunt foarte comune, insa cu un GPS tracker animale locatia acestora poate fi determinata imediat, fara batai de cap. In alte contexte, gasirea unui animal pierdut se dovedeste a fi o sarcina foarte dificila.

  Dispozitiv urmarire animale, caini si pisici cu precizia maxima

  Pentru ca aceste dispozitive se bazeaza pe tehnologia GPS utilizatorii se bucura de precizie maxima, iar eroarea maxima acceptata este de numai cativa metri. Cu alte cuvinte, niciodata nu a fost atat de simplu sa gasesti animalul care s-a ratacit.

  Ai nevoie de un abonament

  Pentru a putea folosi aceste dispozitive este nevoie de inserarea unei cartele SIM, iar iUni aduce si abonamentele necesare in acest sens pentru a-ti fi cat mai simplu sa te bucuri de o tehnologie grozava si de un device care aduce toata securitatea necesara pentru orice animal de companie.

  Preturile sunt bune

  La iUni preturile sunt prietenoase pentru toate buzunarele, astfel incat cei interesati nu vor fi nevoiti sa faca un efort important din punct de vedere financiar. Se gasesc si tot felul de oferte si promotii de pe urma carora merita sa se profite, astfel ca iUni reprezinta locul ideal catre care se pot orienta toti cei aflati in cautarea unui GPS tracker pentru animale.

  Vezi direct online 

  Avand in vedere ca acesta e un magazin online, e foarte simplu sa fie trecute in revista toate produsele, ocazie cu care se pot face mari economii de timp. De acum inainte nu mai trebuie sa te ratacesti prin magazinele aglomerate unde nu ai niciodata garantia ca vei gasi exac ceea ce cauti. Intregul proces e mult mai simplu aici si nu a fost niciodata atat de simplu sa cumperi ceea ce ai nevoie. Produsele pe care le cauti se afla la numai doua, trei click-uri distanta, asa ca le gasesti imediat.

  Calitatea este superioara

  Indiferent de varianta catre care iti doresti sa te orientezi trebuie sa stii ca produsele sunt de cea mai buna calitate, iar dispozitivele vor putea fi utilizate in toate conditiile. Nu se deterioreaza nici atunci cand sunt expuse la medii mai putin prietenoase, fiind special concepute in acest sens pentru ca animalele de companie care isi petrec timpul si in aer liber sunt expuse la ploi, praf, mizerii si nu numai.

  Varianta ideala pentru nevoile tuturor

  iUni propune o gama suficient de vasta incat sa fie imposibil de a nu da peste produsele preferate. Cu alte cuvinte, te vei putea orienta catre cele mai simple variante, care sunt echipate cu cateva functii de baza, dar nu trebuie omise nici cele mai complexe, iar pe toate le gasesti la iUni la numai cateva click-uri distanta.

  top