Produse noi

Genti Laptop

Exista 3 produse.

  • -60,00 lei

    109,00 lei 49,00 lei
  • -30,00 lei

    79,00 lei 49,00 lei
  • -30,00 lei

    79,00 lei 49,00 lei

Laptopul tau este acel obiect pe care il iei cu tine peste tot si care iti gazduieste toate informatiile importante. Tot laptopul este si cel fara de care nu ai putea lucra si ai intarzia toate proiectele. Toate acestea fac ca laptopul tau sa aiba nevoie de protectie, iar o geanta pentru laptop este exact articolul de care ai nevoie pentru a te asigura ca aceasta electronica importanta pentru tine ramane in siguranta. Se spune ca niciodata nu poti fi suficient de prevazator cu lucrurile importante si acest lucru este valabil si pentru laptopuri. Din motive mai mult sau mai putin dependente de tine, acestea pot cadea, se pot lovi sau pot intra in contact cu substante neprietenoase, care le pot afecta. Cu ajutorul unei genti, eviti riscuri importante pentru laptopul tau, obtinand totodata si produse care te vor ajuta sa transporti laptopul mai usor.

Alege o geanta pentru laptop in dimensiunea potrivita


Primul lucru pe care trebuie sa il iei in calcul atunci cand vrei sa cumperi o geanta pentru laptop este dimensiunea laptopului tau. Cumpara o geanta pentru laptop de buna calitate, astfel incat sa o poti folosi pentru cat mai mult timp, inclusiv atunci cand mergi la intalniri importante si la conferinte. O geanta eleganta este cea mai buna solutie pentru orice ocazie si daca alegi si materialele potrivite, dimensiunea corecta si cele mai versatile culori, te poti bucura de toate avantajele unei genti speciale.

Genti de laptop in modele variate

Stim ca atunci cand iti iei laptopul cu tine, ai nevoie de spatiu pentru mai multe lucruri pe care vrei sa le iei cu tine. Cumpara genti de laptop in modele cat mai versatile astfel incat sa poti raspunde cu succes tuturor nevoilor care pot aparea. Vrei o geanta cu multe buzunare in care sa incapa cat mai multe lucruri? Vrei o geanta cat mai usoara, in care sa pui doar laptopul? Iesi des cu laptopul si vrei o geanta impermeabila? Vezi colectia de genti pentru laptop de la iUni si bucura-te de toate avantajele pe care aceste genti ti le pot oferi.

Alege o husa de protectie si transport laptop

Alege o husa de protectie si de transport pentru laptop si bucura-te de cele mai importante avantaje pe care aceasta ti le poate oferi. Nu iti va mai fi teama sa iei laptopul cu tine peste tot pentru ca vei avea cea mai buna husa care sa te ajute sa ramai mereu in siguranta. Daca te prinde ploaia si ai o husa impermeabila, nu conteaza cat de violenta este furtuna, laptopul tau va fi mereu uscat si in siguranta. Aceste huse de protectie pentru transportul laptopului sunt cea mai buna alegere pentru toti cei care se plimba mult si care isi iau laptopul cu ei peste tot. Atunci cand laptopul se afla in husa lui, este mult mai usor sa ramana intact si sa nu aiba nicio problema chiar si in momentul in care pe el se varsa ceva. Cu ajutorul unei astfel de huse poti mere oriunde fara griji.

top