Produse noi

  • Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
Microfonul mini N9 Plus cu GPS este cel mai nou aparat de supraveghere...
Citește mai mult

» Toate produsele noi

Folii pentru Smartwatch

Exista 14 produse.

Aparitia SmartWatch-urilor a semnalat inceputul unei noi ere in materie de tehnologie. Indiferent din ce parte a lumii ne aflam, aceste gadget-uri sunt utile din mai multe puncte de vedere. Pe langa intrebuintarea principala a unui ceas, aceea de a afla ora, aceastea mai sunt capabile si de o multime de alte lucruri menite sa ne faca noua viata mai usoara! Fie ca e vorba sa ne aminteasca sa urmarim vremea, sa facem miscare sau sa consumam lichide, un SmartWatch reprezinta un asistent pe care il avem dupa noi tot timpul.

SmartWatch-ul preferat mai sigur ca niciodata

Securitatea dispozitivelor inteligente devine tot mai mult in zilele noastre un subiect de interes pentru fiecare dintre noi. In mod practic, fiecare nou dispozitiv sensibil achizitionat, vine la pachet cu necesitatea de a-l proteja. Cu cat avansam in tehnologie cu atat componentele dispozitivelor noastre inteligente devin din ce in ce mai scumpe. Din acest motiv, tot mai multi oameni cauta sa-si conserve bunul achizitionat, prin costuri cat mai reduse, evitand astfel neplacerile cauzate de zgarieturi, loviri sau chiar spargeri a gadgetului.

Folia potrivita pentru modelul tau de SmartWatch

Exista nenumarate brand-uri de SmartWatch-uri, fiecare fiind atent selectate sa se potriveasca nevoilor tuturor. Dar la fel cum ele au grija de noi, si noi la randul nostru trebuie sa avem grija de ele. iUni ofera o gama variata de folii de protectie pentru ecranul ceasului dumneavoastra. Aceste folii sunt fabricate la cele mai inalte standarde pentru a va putea proteja display-ul. In functie de dorintele fiecaruia, diferite dimensiuni ale foliilor sunt disponibile. In stocul nostru veti identifica o serie de folii de protectie atat pentru modelele consacrate Apple Watch, cat si pentru gamele de SmartWatch-uri ale brandului Samsung, dar si pentru cateva modele de SmartWatch Garmin.

Cum alegi folia potrivita pentru siguranta Smartwatch-ului tau

Alegerea unei folii pentru ecranul ceasului trebuie sa tina cont de mai multe aspecte printre care:

  • Culoarea foliei - poate ne dorim o folie care sa se potriveasca strict culorii SmartWatch-ului nostru
  • Grosimea foliei - cu cat folia este mai subtire, cu atat gadgetul nostru nu-si va pierde din frumusetea sa naturala
  • Transparenta foliei - este important ca folia noastra sa aiba o claritate cat mai buna, astfel incat sa putem folosi ecranul dispozitivului la valoarea sa maxima
  • Materialul foliei - fie ca vorbim de folii de plastic, sau din sticla temperata, fiecare dintre acestea aduc plusul de siguranta pe care cu totii ni-l dorim pentru dispozitivul nostru.
top