Filtreaza dupa

Activeaza filtre:
  Montare: v
  Material carcasa: v
  Culoare: v
  Rezolutie video: v
  Leduri IR: v

  Produse noi

  DVR

  Exista 3 produse.

  • Termometru
   Cadou
   -50,00 lei

   NVR 4 Canale HD 720p iUni Prove 7004L, mouse, HDMI, VGA, 2 USB, LAN.

   299,00 lei 249,00 lei
   Adaugă în coş
  • Termometru
   Cadou
   -205,00 lei

   DVR 8 canale HD 720p iUni Prove 6208, mouse, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ, 4 canale audio, vizualizare pe telefon mobil/tableta.

   499,00 lei 294,00 lei
  • Termometru
   Cadou
   -300,00 lei

   DVR 8 canale FHD 1080p iUni Prove 6208FHD, mouse, HDMI, VGA, 2 USB, LAN, PTZ, 8 canale audio, vizualizare pe telefon mobil/tableta.

   999,00 lei 699,00 lei

  Atunci cand cauti un dispozitiv DVR pe care sa il utilizezi alaturi de sistemul tau de supraveghere tot ce trebuie sa faci este sa intrii in magazinul nostru online si sa alegi cel mai bun astfel de sistem, care sa te ajute sa obtii imaginile dorite. Cu ajutorul DVR-ului vei inregistra in timp real toate imaginile surprinse de sistemul tau de supraveghere si prin urmare, atunci cand alegi sa faci o astfel de investitie, cea mai buna idee este sa cumperi produse de buna calitate asa cum sunt cele din magazinul online iUni.

  Alege cel mai bun dispozitiv DVR din magazinul nostru online

  Un digital video recorder prescurtat si DVR este un aparat care are rolul de a inregistra real time tot ceea ce camere din sistemul tau de supraveghere video inregistreaza. Acesta este cu siguranta un sistem de inregistrare standard care merita toata atentia si fara el sistemul tau de supraveghere nu va functiona la fel de bune. Cu ajutorul acestui sistem de supraveghere nu mai ai nevoie de o platforma care sa stocheze date asa cum sunt casetele video sau unitatile de stocare optice. In DVR exista si un hard disk inclus in care sunt stocate materialele care au fost inregistrate. In cazul unui DVR pot fi conectate mai multe camere pentru supraveghere tinand cont de numarul canalelor.

  Sistem DVR de la iUni cu mai multe canale

  Atunci cand cumperi un hd dvr poti alege din multitudinea de optiuni produsul cu numarul de canale dorite. La un sistem inregistrator digital se pot conecta mai multe camere in functie de numarul canalelor. Prin urmare, atunci cand cumperi un dvr de la iUni cu 4 canale inseamna ca la el vei putea conecta cel mult 4 camere [entru supraveghere. In cazul in care cumperi un sistem care are 16 canale vei putea conecta 16 camere si lista poate continua.

  Astfel, numarul de camere conectate la DVR variaza in functie de numarul de canale si de marimea spatiului pe care va trebui sa il supraveghezi. In functie de cat de multe camere trebuie sa conectezi vei alege si numarul de canale. De aceea este recomandat sa cumperi mai intai camerele si sa le instalezi astfel incat sa poti stabili numarul maxim pe care il folosesti. Ulterior, poti cumpara si dispozitivul DVR in functie de acest numar.

  De asemenea, este o idee buna sa cumperi un dispozitiv cu mai multe canale pentru ca in cazul in care vei dori sa mai pui o camera in plus, nu va fi necesar sa cumperi un nou sistem DVR. Sistemele DVR sunt usor de utilizat si tot ce trebuie sa faci este sa le conectezi la un monitor pe care vei putea vedea absolut tot ceea ce se intampla, in timp ce imaginea este simultan inregistrata si pe un HDD. Tinand cont de model poti sa alegi anumite caracteristici ale dispozitivului asa cum sunt recunoasterea faciala sau accesarea imaginilor de la distante variate, cautarea utilizand functia timp, detectarea miscarilor, alarma si programare, backup si alte astfel de functii care te vor ajuta sa gestionezi mai usor imaginile obtinute de la sistemul de supraveghere.

  top