Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Rezolutie video: v
  Unghi : v
  Raza de actiune: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Drone

  Exista 25 produse.

              Fie ca doriti sa achizitionati un gadget amuzant si fascinant pentru copiii dumneavoastra, fie ca doriti un dispozitiv incorporat si cu camera pe deasupra, dronele sunt nu numai utile dar si distractive. Fiind controlate de la distanta, reusesc sa indeplineasca fiecare functie cu succes. Ele se impart in mai multe categorii. Ca jucarie, este cea mai populara in randul micutilor, drona fiind capabila de o multime de trucuri in aer, se incarca repede si rezista mult timp. Mini dronele sunt si ele de preferat in aceasta situatie, tocmai datorita dimensiunii care ajuta la realizarea diverselor miscari si a libertatii de miscare in aer.

              De asemenea, sunt si drone echipate cu camera, calitatea imaginilor fiind una superioara, claritatea exceptionala, control foarte bun si precis, la toate acestea adaugandu-se bateria de lunga durata. Venind cu o multime de functii, aceste drone sunt destinate exploatarii la maximum intr-un mod cat mai inteligent. Rezistente diverselor conditii meteorologice si destinate inclusiv zborului de noapte (incorporate cu lumini), aceste drone foarte inteligente vor fi mereu cautate. In functie de produsul ales, vin si caracteristicile specifice, la cele din urma gasindu-se si comanda de return-home.

              Toate categoriile de drone sunt confectionate din material usor de cea mai buna calitate, timpul de zbor si autonomia bateriei cat mai mare va vor asigura o experienta cat mai placuta si nu vor crea probleme pe parcurs. In functie de nevoile dumneavoastra, alegeti gadget-ul cel mai potrivit si veti avea parte de cea mai frumoasa experienta si cele mai vii amintiri impreuna cu cei dragi!

  top