Sorteaza dupa

Rezolutie video: v
Unghi : v
Raza de actiune: v

Produse noi

  • Ceas Electronic Digital Retro iUni WR1, Curea Metalica, Silver
Ceas Electronic Digital Retro iUni WR1, Curea Metalica, Rose Gold
Ceas Electronic Retro Digital cu mecanism Electronic, curea din otel...
Citește mai mult

» Toate produsele noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Drone profesionale

Exista 16 produse.

           Pentru cei impatimiti nu doar de viteza dar si de un zbor cat mai reusit, dronele profesionale vin la pachet cu tot ce trebuie.

            Materialul durabil, de calitate superioara si bratele din grafit urmaresc atingerea unui zbor foarte stabil, impreuna cu camera video, cu absorbire a vibratiilor pentru ciocniri si tremuraturi in timpul filmarilor. Camera HD cu rezolutie foarte buna va va asigura in privinta unor filmari cat mai reusite si clare. Cu cele patru motorase de plastic, giroscopul cu 6 axe si cele 4 canale, aceste drone vor fi capabile de trucuri uimitoare odata lansate in aer. Testate pentru a rezista in mod special conditiilor celor mai neplacute, dronele functioneaza foarte bine si noaptea datorita luminilor led. Tehnologia 2.4 de care beneficiaza aceste modele de drone ajuta impotriva interferentelor, astfel incat in cazul in care achizitionati mai multe drone si doriti sa le folositi in acelasi timp, sa nu intampinati niciun fel de problema cu frecventele.

            Timpul de zbor indelungat si raza de actiune a telecomenzii de pana la 150 de metri va vor reda cea mai placuta experienta in timpul folosirii acestor drone inteligente!

            Modele sunt diverse si confectionate din material foarte usor si design simplist. Capabile de trucuri si miscari nemaipomenite si datorita capacitatii lor de a se mentine cat mai bine in aer, aceste gadgeturi simpatice pot fi facute cadou nu numai celor mici, dar si adultilor pasionati. Venind cu tot ce trebuie si cu elice de rezerva, veti avea parte de multa distractie impreuna cu persoanele dragi!

top