Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Rezolutie video: v
  Unghi : v
  Raza de actiune: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Drone profesionale

  Exista 11 produse.

             Pentru cei impatimiti nu doar de viteza dar si de un zbor cat mai reusit, dronele profesionale vin la pachet cu tot ce trebuie.

              Materialul durabil, de calitate superioara si bratele din grafit urmaresc atingerea unui zbor foarte stabil, impreuna cu camera video, cu absorbire a vibratiilor pentru ciocniri si tremuraturi in timpul filmarilor. Camera HD cu rezolutie foarte buna va va asigura in privinta unor filmari cat mai reusite si clare. Cu cele patru motorase de plastic, giroscopul cu 6 axe si cele 4 canale, aceste drone vor fi capabile de trucuri uimitoare odata lansate in aer. Testate pentru a rezista in mod special conditiilor celor mai neplacute, dronele functioneaza foarte bine si noaptea datorita luminilor led. Tehnologia 2.4 de care beneficiaza aceste modele de drone ajuta impotriva interferentelor, astfel incat in cazul in care achizitionati mai multe drone si doriti sa le folositi in acelasi timp, sa nu intampinati niciun fel de problema cu frecventele.

              Timpul de zbor indelungat si raza de actiune a telecomenzii de pana la 150 de metri va vor reda cea mai placuta experienta in timpul folosirii acestor drone inteligente!

              Modele sunt diverse si confectionate din material foarte usor si design simplist. Capabile de trucuri si miscari nemaipomenite si datorita capacitatii lor de a se mentine cat mai bine in aer, aceste gadgeturi simpatice pot fi facute cadou nu numai celor mici, dar si adultilor pasionati. Venind cu tot ce trebuie si cu elice de rezerva, veti avea parte de multa distractie impreuna cu persoanele dragi!

  top