Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Rezolutie video: v
  Unghi : v
  Raza de actiune: v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Drone cu camera

  Exista 10 produse.

              Avand o libertate mare de miscare si incorporate cu o camera video, aceste drone sunt perfecte pentru afara, camera avand rolul de a filma cat mai multe din trucurile executate. Datorita giroscopului cu 6 axe, celor 4 canale de rulare si capacitatii de rotire cu panala 360 de grade, acest gadget simpatic poate face diverse trucuri si miscari in aer, corectandu-se singur. Cu distanta de control de pana la peste 100 metri si lumini led, dronele pot sa se descurce la fel de bine atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

              Materialul din care este confectionata este usor si rezistent factorilor externi (vant, diverse conditii nefavorabile venite din afara), iar datorita capacitatii marite a bateriei, drona nu a avea nicio problema in a sta mai mult timp in aer, traseul nefiindu-i influentat prea mult de vreme.

              In cazul in care doriti achizitionarea mai multor drone, puteti opta pentru modelul al carui control se bazeaza pe tehnologia 2.4, astfel incat mai multe drone pot zbura in acelasi timp, fara sa li se intersecteze traseele. Cele mai multe dispun de ea. In functie de preferinte puteti opta si pentru unele cu senzori de gravitate pentru operarea folosind telefonul mobil, camera HD cu absorbire a vibratiilor, transmitator comutabil, zbor planificat, functie auto return-home si multe altele.

              Perfecte pentru a fi facute cadou copiilor si chiar celor impatimiti de gadget-urile controlate prin telecomanda, dronele raman mereu in varful listei preferintelor atunci cand vine vorba de aparate teleghidate, foarte inteligente si simpatice.

  top