Sorteaza dupa

Produse noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Digital Video Recorder

Exista 12 produse.

           Digital Video Recorder sau DVR este un aparat absolut necesar in orice sistem de supraveghere. Un Digital Video Recorder este centrul sistemului de supraveghere, el stocheaza toate imaginile primite de la camerele de supraveghere conectate, in functie de specificatiile aparatului, aceste imagini se pot vizualiza direct pe un PC sau de pe telefonul mobil. La iUni.ro gasesti aparate DVR, Digital Video Recorder la preturi accesibile.

            Fiind o parte importanta dintr-un sistem de supraveghere, datorita sistemului sau de operare Linux asigura salvarea videoclipurilor pe un hard disk si transmiterea pe computerul sau smartphone-ul dumneavoastra totodata. Modelele care le punem la dispozitie au fie 4, 8 sau 16 canale, permitand tot atatea camere sa fie legate la ele. Folosirea aceleiasi rezolutii pentru fiecare canal este recomandata pentru o calitate de exceptie a imaginilor. Pentru acoperirea cat mai buna a campului vizual exista camere cu functia PTZ Control care pot inlocui cu succes una dintre camere, astfel incat sa asigure rotirea modulului video pe orizontala si mobilitatea camerei pe axa verticala.

            Compresia H.264 folosita pentru materialele video de o rezolutie mare cu scopul de a elibera memoria este intrebuintata si pentru transmiterea continutului in retea. In ceea ce priveste modul de inregistrare, exista mai multe tipuri: puteti seta pentru detectarea miscarii, in momentul in care apare ceva, inregistrarea sa porneasca, sau manuala, care presupune setarea anumitor zile si ore cand doriti ca aparatul sa inregistreze.

            Avantajul principal cand vine vorba de aceste gadgeturi este ca compatibilitatea mare pe care o au: atat cu sistemul de operare Microsoft, cat si cu Mac OS X. Preluarea de comenzi multiple este alt avantaj, asigurand copierea in siguranta a fisierelor pe un stick, neafectand activitatea camerelor.

            Daca doriti sa va puneti la punct un sistem de supraveghere profesionist, aceasta componenta importanta este absolut obligatorie – odata ce va asigurati ca hard disk-ul este compatibil si are o memorie incapatoare pentru a oferi mai multa stabilitate, nu ezitati si procurati-va sistemul de supraveghere mult dorit!

top