Sorteaza dupa

Produse noi

 • Camera Sport iUni Dare G3 Blue Full HD WiFi, Telecomanda, Vizualizare pe telefon
Camera Sport iUni Dare G3 Blue, Full HD, WiFi, Telecomanda
Camera video sport iUni Dare G3 WiFi cu telecomanda. Aceasta camera...
Citește mai mult

» Toate produsele noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Detectoare microfoane si camere

Exista 2 produse.

 • -11,00 lei

  Detector universal de camere ascunse si microfoane care datorita imbinarii tehnologiei de detectie radio si tehnologia de detectie optica a lentilelor va face posibila detectarea atat a camerelor...

  219,00 lei 208,00 lei
  Adaugă în coş
 • -10,00 lei

          Detector universal de camere ascunse si microfoane, care datorita imbinarii tehnologiei de detectie radio si tehnologia de detectie optica a lentilelor va face posibila detectarea camerelor...

  199,00 lei 189,00 lei
  Adaugă în coş

          Detectoare microfoane spion pentru orice spatiu sau loc. Vrei sa fii sigur ca nu esti supravegheat si monitorizat de un microfon gsm spion sau de un microfon spion camuflat intr-un obiect casnic? Detectoarele de microfoane si camere te ajuta la acest capitol, fie ca e vorba de microfoane fixe, cu transmisie wifi, ascunse intr-un obiect uzual sau nu, toate acestea vor fi cu siguranta descoperite. Detectoare de microfoane si camere reprezinta o gama larga de produse care iti ofera un anumit nivel de siguranta intr-o lume mereu axata pe supraveghere.

            Pentru cei ce doresc sa identifice si sa descopere usor urmaritorii si spionii, aceste dispozitive se vor dovedi a fi exact ceea ce cauta. In acest mod veti afla cat mai usor posibil daca cineva va urmareste sau va invadeaza intimitatea. Cu o raza de detectie destul de mare si o autonomie de lunga durata, aceste detectoare sunt gata sa isi faca treaba cum trebuie, oricand. Aparatul reuseste sa identifice camerele care sunt pe fir sau cu memorie interna cu ajutorul detectiei optice a lentilelor si microfoanele cu ajutorul celei radio. Dispozitivul foloseste scanarea prin intermediul unui laser activ si metoda wireless-ului pasiv, fiind astfel mult mai eficient. In cazul in care detecteaza alte dispozitive spion, acesta avertizeaza prin lumini indicatoare sursa semnalului. Este foarte rapid in a detecta, gasindu-si astfel cu succes locul in randul celor mai profesioniste dispozitive de acest fel.

            Nu ezitati in cazul in care considerati ca sunteti in pericol sau ca cineva va invadeaza in mod clar intimitatea – apelati la cele mai bune servicii si achizitionati aceste detectoare performante. Calitatea de necontestat se va observa cu prima apasare de buton, in timp ramanand cel mai bine sa se observe. Raportul pret calitate care este cel mai bun de pe piata, modul usor de utilizare situand aceste detectoare de microfoane si camere in capul listei preferintelor in materie de dispozitive rapide de intentificare. Asigurati-va dumneavoastra intimitatea de care aveti nevoie si scapati de cele mai mici ganduri indoielnice cu privire la altii cu ajutorul acestor dispozitive inteligente!

top