Urmareste comanda Urgent Cargus

Cutii intors ceasuri (watch winder)

Exista 15 produse.

Persoanele pasionate de gadget-uri, cu siguranta, isi doresc sa tina pasul cu tehnologia si cumpara periodic fel si fel de dispozitive. Pe langa smartwatch-uri, camere spion, de bord, bratari smart si multe alte gadget-uri, aici se gasesc fel si fel de accesorii, printre care si ceasuri de mana, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Asadar, un loc numai bun in acest sens este si iUni unde ai acces la o gama variata de produse de ultima generatie, iar aici gasesti, printre altele, si cutii pentru intors ceasuri.

Ce este watch winder si cum te ajuta

O cutie pentru intors ceasuri reprezinta un dispozitiv care nu are cum sa lipseasca din arsenalul celor care detin mai multe astfel de accesorii. Rolul acestuia este de a intoarce automat un ceas atunci cand nu este folosit. De ce? Pentru ca ceasurile automate au limitata o rezerva de putere, motiv pentru care atunci cand nu sunt utilizate si intoarse manual, se pot opri. Asadar, in momentul in care ceasul se opreste este nevoie de efectuarea mai multor setari, caz in care trebuie sa se apeleze la specialisti. Mai mult, daca sunt incorporate fel si fel de functii, atunci situatia devine si mai complicata. Din acest motiv totul este mult mai simplu si mai comod cu aceste cutii pentru intors ceasuri intrucat accesoriile vor fi pregatite intotdeauna pentru a fi purtate.

Setarile se fac in functie de modelul ceasului automatic 

Setarile care trebuie efectuate difera de la un model de ceas la altul. Bineinteles, spre deosebire de ceasurile obisnuite, cele automate sunt mult mai pretentioase, motiv pentru care trebuie sa fie intetinute in mod corespunzator pentru a se prezenta in conditii optime. O cutie pentru intors ceasurile de la iUni dispune de spatiu special gandit pentru 3 bucati, ceea ce este mai mult decat suficient in cele mai multe dintre cazuri.

Preturi corecte la cutie pentru intors ceasurile automatice 

La iUni stii ca te bucuri de preturi corecte si, cu siguranta, nu exista multe locuri in care vei putea gasi variante mai accesibile din punct de vedere financiar. Raportul calitate – pret este unul mai mult decat ideal, motiv pentru care stii ca esti pe maini bune aici de fiecare data cand esti in cautarea unor cutii pentru intors ceasuri. Cu preturi cuprinse intre 1999 si 3999 de lei, iUni te surprinde intotdeauna cu cele mai bune oferte, chiar si la astfel de produse.

Cateva variante de cutii pentru intors ceasuri automatice 

Totodata, aici sunt disponibile cateva variante din care sa alegi, asa ca vei avea garantia ca oricare ar fi decizia luata, aceasta va fi una inspirata. Poate preferi un dispozitiv pentru pastrarea a doua ceasuri in cele mai bune conditii, a trei sau chiar sase ceasuri pentru a sti accesoriile din colectia ta sunt pastrate asa cum trebuie.

Te informezi online pentru a sti toate setarile unui watch winder

De asemenea, la iUni gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru a sti care este cea mai buna varianta pentru tine si pentru a sti ca ai luat o decizie inspirata, bineinteles, fiecare model venind cu diferite specificatii.

Cumperi imediat gadgeturi de ultima tehnologie 

Mai mult, este foarte comod sa treci in revista toate modelele disponibile si sa le alegi pe cele care iti plac, in acest sens fiind suficiente chiar si numai cateva minute. Per total, vei ajunge sa faci economii considerabile de timp de fiecare data cand alegi sa comanzi un produs de la iUni fara sa te mai ratacesti prin magazine in cautarea sa.

Watch winder de calitate

Produsele sunt de o calitate superioara, motiv pentru care acestea vor trece cu brio testul timpului si se vor prezenta in conditii ideale. Pentru aceste cutii nu exista vreo procedura speciala pentru intretinere in timp, doar se sterg de praf ca orice alt accesoriu, astfel ca nu vei avea nicio grija in plus.

top