GPS Tracker Auto iUni OBD 2, 4G, Plug & Track, Autonomie nelimitata

199,00 RON (TVA inclus) 279,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 537653
Produs indisponibil momentan.

Descriere

gps-tracker-auto-iuni-obd-ii-4g-plug-and-play-autonomie-nelimitata_1.jpg

SOLUTIA INTELIGENTA SI SIMPLA PENTRU LOCALIZAREA VEHICULELOR

Scapati de instalarea complexa si enervanta, conectati direct acest GPS tracker 4G la portul OBD II al vehiculelor pentru a-l face sa functioneze. Este un dispozitiv de tip Plug & Track, de dimensiuni reduse si care se conecteaza direct la mufa OBD, care este prezenta in majoritatea vehiculelor de pe piata incepand cu anul 2004.

Cu ajutorul aplicatiei AKSH(disponibila pe Google Play si App Store) poti accesa dispozitivul de oriunde si oricand direct de pe telefonul mobil iOS sau Android.

Este conceput pentru monitorizarea de baza - pozitia autovehiclului, viteza, directia de mers, etc.

CARTELA GSM - FORMAT MICRO SIM

GPS tracker-ul poate fi operat usor direct de pe telefon. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi o cartela Micro SIM(nu este inclusa) cu optiune activa a operatorului(Orange, Vodafone sau Telekom) in tracker-ul GPS si sa setezi informatiile APN corecte.

Cartela Micro SIM introdusa nu trebuie sa aiba cod PIN activ sau mesagerie vocala. Apoi te poti conecta la aplicatia pentru telefon sau la platforma PC pentru a localiza si monitoriza de la distanta.

gps-tracker-auto-iuni-obd-ii-4g-plug-and-play-autonomie-nelimitata_33.jpg

PLUG & TRACK

Fara a fi nevoie de instalare specializata, GPS tracker-ul este functional imediat ce a fost conectat la portul OBD al masinii. De asemena, poate fi transferat usor pe un alt autoturism. Dupa conectare va rugam sa va asigurati ca acesta nu blocheaza alte componente ale masinii.

Este compatibil cu orice masina sau camion cu interfata OBD cu 16 pini. In majoritatea vehiculelor, interfata OBD este amplasata sub volan.

Dispozitivul are o baterie de rezerva incorporata de 180mAh si o alimentare externa, care asigura functionarea monitorizarii masinii si cand acesta este deconectat de la bateria principala.

DUBLA LOCALIZARE GPS + LBS

Dispozitivul OBD accepta localizarea GPS si LBS. Daca semnalul GPS este bun, dispozitivul va gasi satelitul prin GPS, daca nu, dispozitivul va gasi prin LBS.

GPS-ul este pentru determinarea localizarii in aer liber cu o abatere de pana la 5 metri si depinde de obtinerea datelor de la sateliti.

LBS-ul este destinat determinarii localizarii in interior cu o precizie de 100-1000 metri (in cladiri, incaperi), iar urmarirea este obtinuta din date prin reteaua GSM, astfel incat aceasta caracteristica poate functiona peste tot in domeniul semnalului mobil( de exemplu in subsol).

gps-tracker-auto-iuni-obd-ii-4g-plug-and-play-autonomie-nelimitata_88.jpg

MULTIPLE ALERTE

Alarma vibratii – cu ajutorul senzorului de soc, in cazul in care exista o anomalie la masina ta(cineva loveste masina sau sparge geamul), dispozitivul va notifica imediat printr-o alarma.

Alarma de depasire a vitezei – poti seta alerte pentru a te notifica cand si unde GPS tracker-ul a depasit limita de viteza si cu ce viteza.

Perimetru virtual - Geo-Fence – te ajuta sa definesti o frontiera virtuala sau o delimitare intr-o locatie; acest lucru permite GPS-ului sa alerteze in momentul exact in care vehiculul a intrat sau a iesit dintr-o zona desemnata.

Redare istoric traseu – GPS tracker-ul stocheaza toate informatiile relevante si iti poate oferi traseul vehicului pe parcursul a 6 luni.

MONITORIZARE IN TIMP REAL PRIN APP/PLATFORMA WEB

Utilizand aplicatia AKSH sau AIKA(disponibile pe Google Play si App Store), poti accesa live dispozitivul direct de pe telefonul mobil iOS sau Android.

Poti utiliza, de asemenea, site-ul web al serviciului de monitorizare online www.aika168.com pentru a vedea unde este dispozitivul in orice moment si pentru a te deplasa la acesta.

Pentru conectare selecteaza „Log in by ID No.” in partea de jos a ecranului:

ID No.: se gaseste pe dispozitiv

Parola implicita: 123456

gps-tracker-auto-iuni-obd-ii-4g-plug-and-play-autonomie-nelimitata_5.jpg
SPECIFICATII:

• Culoare: negru

• Retele acceptate: GSM 850/900/1800/1900Mhz

• Functioneaza cu o cartela Micro SIM in retelele Vodafone, Orange sau Telekom

• Se poate monta pe orice autovehicul

• Instalare usoara, fara cabluri

• Conectare directa la portul ODB II al autovehiculului

• Precizia locatiei: ± 10m

• Baterie Li-ion reincarcabila 3.7V 180mAh

• Temperatura de lucru: -20° C pana la + 75° C

• Dimensiuni: 53*37*23 mm

• Greutate: 41g

PACHETUL INCLUDE:

• 1 x GPS Tracker Auto iUni OBD 2
• 1 x manual de utilizare

Mentiuni:

• In pachet nu este inclusa cartela Micro SIM.
• Cartela introdusa in aparat NU trebuie sa aiba cod PIN sau casuta vocala.
• Folositi cartele GSM in retelele Vodafone, Orange sau Telekom.
• Atentie! Nu functioneaza in reteaua Digi Mobil.

Review-uri

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
537653
Brand
Tip produs
GPS tracker
Autonomie standby
Nelimitat - Sursa curent