Urmareste comanda Urgent Cargus

Casti bluetooth

Exista 60 produse.

Castile Bluetooth si-au dovedit utilitatea in nenumarate situatii, fiind ideale nu numai pentru soferi, ci pentru toti cei care isi doresc sa asculte muzica sau sa vorbeasca la telefon intr-un mod mult mai simplu si mai comod. Pentru ca pe piata sunt propuse foarte multe modele, numeroase persoane pot avea probleme atunci cand trebuie sa aleaga o optiune, insa magazinul online iUni a adunat intr-un singur loc cele mai grozave variante.

Diferite dimensiuni

Cu cat este mai mic, cu atat este mai simplu de folosit un astfel de dispozitiv, insa conteaza foarte mult si greutatea, care nu ar trebui sa depaseasca 20 de grame. Confortul este la fel de important, in special, pentru cei care vor folosi castile mai mult timp, motiv pentru care trebuie sa ne orientam doar catre cele mai potrivite din acest punct de vedere. Conteaza si sistemul de prindere, deoarece si acestea pot fi mai mult sau mai putin comode.

Autonomie

Cele mai multe casti Bluetooth asigura o autonomie de pana la 10 ore, insa aceasta cifra poate fi depasita de cele mai moderne modele. In schimb, incarcarea se face in scurt timp printr-un simplu cablu USB obisnuit si castile pot fi folosite in tot acest timp.

Anularea zgomotului

Cu siguranta nimeni nu isi doreste ca de fiecare data cand vorbeste la telefon sa constate ca nu se poate intelege cu interlocutorul din cauza zgomotului. Astfel, cele mai noi modele dispun de functia de anulare a zgomotului prin folosirea a doua microfoane, tehnologia fiind foarte simpla, dar si extrem de utila.

Preturi bune

Pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele la iUni si gama este foarte variata, oricine are ocazia de a-si alege niste casti Bluetooth pe care sa se poata baza in orice moment al zilei, atat la birou, cat si la volan, totul fiind foarte simplu.

top