Filtreaza dupa

Activeaza filtre:
  Tip memorie: v
  Capacitate de stocare (GB): v

  Produse noi

  • Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
  Microfon iUni N9 Plus GPS, GSM, activare vocala si ascultare in timp real
  Microfonul mini N9 Plus cu GPS este cel mai nou aparat de supraveghere...
  Citește mai mult

  » Toate produsele noi

  Carduri memorie

  Exista 9 produse.

  Tehnologia a evoluat atat de mult incat in ziua de azi avem acces la fel si fel de produse menite sa ne faca viata mult mai usoara. In plus, acestea sunt mai accesibile pe zi ce trece, din toate punctele de vedere, iar la acest capitol putem aminti si de cardurile de memorie. Cu ajutorul acestor produse de mici dimensiuni putem stoca un volum foarte vast de date, totul in cele mai bune conditii. Astfel, iUni propune o gama foarte variata de asemenea produse din care sa alegi, fiind foarte usor sa dai peste cele care iti convin cel mai mult.

  Cu un card de memorie ai toate datele tale intr-un singur loc 

  Cu ajutorul unui asemenea produs, care este de dimensiuni modice, poti pastra toate datele tale intr-un singur loc, motiv pentru care nu mai ai nevoie de alte device-uri in acest sens. Iti alegi de la iUni carduri de memorie pe care ti le doresti si apoi le pastrezi in orice sertar, pentru ca nu ocupa mult spatiu.

  Memory card usor de folosit

  Totodata, nici nu este nevoie de vreo bataie de cap pentru a putea folosi aceste device-uri, pentru ca le inserezi in laptop, telefon sau tableta, copiezi fisierele pe care ti le doresti, iar apoi le pastrezi pe card sau le transferi catre alt device. Totul este foarte simplu si foarte comod, astfel ca merita sa vezi ce variante ai la dispozitie la iUni.

  Memory card pentru orice dispozitiv 

  Cardurile de memorie se dovedesc a fi ideale pentru toate tipurile de dispozitive, in functie de dimensiuni pentru telefon, laptop, calculator, tableta, mp3 player, camere de bord si nu numai, astfel ca vei avea libertatea de a le folosi exact asa cum ai nevoie.

  Diferite capacitati la card memorie 16 gb, 32 gb, 64 gb 

  Si la capitolul capacitati exista cateva optiuni, motiv pentru care poti sa te orientezi catre fel si fel de variante, incepand de la cele de 4 GB care sunt numai bune pentru a-ti pastra fel si fel de documente si fisiere si pana la cele de 64 de GB care sunt ideale pentru muzica, filme, seriale si nu numai.

  Preturi foarte bune 

  Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca nimeni nu trebuie sa faca un efort financiar important pentru a-si permite sa cumpere carduri de memorie de la iUni cu ajutorul carora sa aiba o optiune ideala pentru pastrarea tuturor datelor.

  Card microsd usor de comandat

  Nici nu este dificil sa intri in posesia produselor de care ai nevoie la iUni in conditiile in care acesta este un magazin online foarte bine dotat. Produsele pe care le cauti se afla la numai cateva click-uri distanta, dar ai si ocazia de a te informa cu privire la fiecare varianta in parte, ceea ce presupune ca intotdeauna vei sti ca ai luat cea mai buna decizie.

  Cumpara memorie pentru telefon si faci economii importante 

  De fiecare data cand apelezi la iUni pentru a cumpara carduri de memorie sau oricare alte produse vei ajunge sa faci economii importante de timp in conditiile in care fiecare dintre acestea se afla la numai cateva click-uri distanta. Asadar, nu mai trebuie sa alergi prin magazinele obisnuite in cautarea produselor de care ai nevoie cand acestea te asteapta aici, astfel ca merita sa plasezi o comanda chiar acum.

  Alege SD card de care ai nevoie 

  Bineinteles, nevoile difera de la o persoana la alta, iar acesta este motivul principal pentru care la iUni se gasesc mai multe variante. Aici este foarte simplu si foarte comod sa alegi produsul de care ai nevoie cu adevarat si intotdeaua vei avea garantia ca ai luat o decizie inspirata.

  top