Sorteaza dupa

Produse noi

  • Portofel unisex, port card iUni P13, RFID, Gri Print
Portofel unisex, port card iUni P14, RFID, Model negru
Port card business din piele ecologica. Este un cadou foarte potrivit...
Citește mai mult

» Toate produsele noi

Urmareste comanda Urgent Cargus

Camere supraveghere IP

Exista 40 produse.

           iUni.ro va pune la dispozitie cea mai performanta tehnologie de supraveghere video, tehnologia IP. Aceasta se refera la capabilitatea camerei video de a se conecta in timp real la un server, server ce inmagazioneaza (sau poate inmagaziona) imaginile capturate, pentru eventuale analize ulterioare.

            Practic, fiecare camera capteaza imaginile, le transforma in format .avi (sau alte formate video) si le trimite mai departe catre un server. Optional, semnalul video poate fi inclusiv transmis ca broadcast prin internet.

            Aceste camere care utilizeaza Internet Protocol se situeaza in capul listei cand vine vorba de aparate profesioniste de spionaj. Se poate conecta prin WiFi la un router in apropiere, dumneavoastra putandu-va conecta de oriunde la camera si urmari online in timp real materialul inregistrat impreuna cu alte 3 persoane daca doriti. Cu ajutorul acestor gadgeturi inteligente veti putea nu numai urmari in timp real, dar si vorbi, camera prevazand un microfon si un difuzor incorporate. Cat in privinta avertizarii, cand camera va sesiza cea mai mica miscare, veti primi informatia prin e-mail, HTTP sau FTP.

            Dotata cu un obiect rotativ 360 de grade orizontal, 120 vertical si unghi de descriere mare, campul vizual este total acoperit, asigurand toate directiile. Spre deosebire de alte camere de supraveghere, pe timp de noapte aceste camere sunt capabile sa surprinda imagini si sa faca inregistrari la fel de bune si clare ca si pe timp de zi, si nu numai – indiferent de locatia dumneavoastra. Venind deja cu tot echipamentul trebuincios instalarii si pozitionarii cat mai bune, camera de supraveghere va va dovedi calitatea sa in timp, amprenta ei vazandu-se inca din prima utilizare.

            Nu ezitati in cazul in care stiti ca domiciliul va este pus in pericol, actionati din timp si asigurati-va linistea de care aveti nevoie cu ajutorul acestor camere inteligente si profesioniste! Iar daca doriti sa va monitorizati copiii acasa, un astfel de echipament discret se va dovedi a fi perfect – cei mici nu il vor observa, iar in cazul in care doriti sa vorbiti cu ei, este simplu de utilizat.

top