Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Senzor imagine: v
  Unghi : v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere supraveghere interior

  Exista 9 produse.

              Camere de interior pentru monitorizarea spatiilor importante din casa personala, din birou sau orice alta zona interioara care necesita supraveghere. Aceste camere de interior satisfac nevoia de supraveghere si creeaza un sentiment de siguranta. Aceasta nevoie, de a ne simtii in siguranta, se manifesta prin diferite metode de protectie, camerele de supraveghere fiind un exemplu bun in acest sens. O gama larga de diferite tipuri de camere de interior pentru orice situatie gasiti la iUni

              Aceasta categorie vasta presupune atat aparate de monitorizare pentru interior, cat si camera de veghe sau strict supraveghere. Pentru supravegherea celor mici, echipamentul vine cu tot suportul necesar de instalare trebuincios pentru a pastra discretia si capta cele mai clare imagini. Fara a fi deranjat de interferente de pe alte aparate, monitorul va transmite mereu rapid si fara probleme. Daca v-ati gandit cumva la o supraveghere impotriva hotilor, gama noastra cuprinde camere special concepute pentru acest scop: dimensiuni reduse si design compact pentru a nu fi vazute, becuri led pentru a face inregistrari de o calitate superioara atat ziua cat si noaptea, conexiune prin wireless pentru a va tine la curent cu absolut toate detaliile unei posibile efractii sau eveniment neasteptat si a va permite sa vizualizati in timp real, cat mai rapid posibil si nu in ultimul rand, libertatea de miscare datorata diferitelor pozitii ce le poate atinge cu suportul rotativ si unghiul de inregistrare - acestea ar fi principalele caracteristici ale acestor camere de supraveghere inteligente. Detectia de miscare va asigura o functionare eficienta si o autonomie cat mai buna in timp.

              In cazul in care simtiti ca va este amenintata viata personala si domiciliul, nu stati pe ganduri si achizitionati un set de camere de supraveghere de interior – dumneavoastra si persoanele dragi merita tot ce este mai bun si sigur! Iar daca doriti cea mai completa si corecta monitorizare a persoanelor de acasa, echipamentul pe care vi-l procuram indeplineste toate cerintele, calitatea urmand sa-si lase amprenta cu fiecare ocazie.

  top