Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere supraveghere false

  Exista 2 produse.

             Aceste camere false iti ofera solutia perfecta pentru crearea iluziei de monitorizare la un pret modic. Cand vedem o camera imediat ne schimbam comportamentul stiind ca suntem supravegheati si ca orice vom face va exista o inregistrarea undeva. Camerele false pot fi intercalate cu camere reale sau inlocuite cu totul in anumite locuri, oferind acelasi nivel de protectie si supraveghere, insa economisind din punct de vedere financiar. Gama de camere false, disponibila pe iUni.ro ofera diferite optiuni de camere false cu un design realist pentru variate situatii de monitorizare.

              Camerele din acesta categorie se bazeaza cel mai mult pe iluzia optica, dar nu in ultimul rand si pe locul unde le pozitionati. Conteaza foarte mult in ideea de a nu lasa vreo persoana sa aiba acces la ele, dar totusi sa se afle intr-un loc de unde pot fi observate usor. Daca doriti sa tineti la distanta hotii prin cel mai simplu si rapid mod, aceste camere sunt exact ceea ce va trebuie. Mai multe modele se afla in gama noastra: cele cu led flash luminos rosu de semnalizare, cele cu senzor de miscare sau cele cu lentila. Datorita aspectului profesional si incredibil de realist, camerele reusesc sa pacaleasca pana si cel mai ager si experimentat ochi. Punandu-se in functiune printr-o singura apasare de buton (pornit sau oprit) si venind la pachet cu tot ceea ce trebuie pentru a fi montate in orice loc sau pozitie, aceste camere sunt preferate de cei care se stiu comozi si vor sa pacaleasca in mod cat mai usor si sigur hotii.

              Camerele cu detectie sunt cele care se misca atunci cand sesizeaza ceva in jur, reusind sa pacaleasca rapid pe oricine. Rezistente la apa si confectionate dintr-un material durabil, aceste gadgeturi isi vor face treaba indiferent de conditiile interne sau externe, functioneaza cu baterii si presupun o montare rapida si usoara si nu se va pune problema de vreo demascare din greseala sau de vreun accident neplacut.

              Asigurati-va locuinta sau spatiul de lucru cu aceste camere de supraveghere false! Produsele din gama noastra va stau la dispozitie, scopul nostru principal fiind de a va furnzia cele mai fiabile servicii de pe piata!

  top