Sorteaza dupa

Activeaza filtre:
  Unghi : v

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere supraveghere exterior

  Exista 9 produse.

              Camere de exterior pentru inregistrarea a tot ce se intampla in perimetrul proprietatii dumneavoastra. Camerele de supraveghere ofera modalitatea perfecta atat in prevenirea unor incidente neplacute, cat si in rezolvarea acestora. Orice infractor se va gandi de doua ori inainte sa incerce ceva la vederea acestor camere de exterior. La iUni.ro gasiti diferite echipamente pentru protectie si paza de calitate, aceste camere de exterior nu fac exceptie, aveti imagini la o rezolutie ridicata, iar datorita modului cum sunt echipate aceste camere nu trebuie sa va faceti griji de conditiile meteo, vor face fata. Aveti aici o gama larga de camere de exterior la preturi accesibile, pentru dumneavoastra.

              Daca ati observat vreun comportament ce lasa de banuit sau aveti bunuri de valoare in curte si doriti sa puneti la dispozitie o supraveghere ca la carte, comandati aceste camere de supraveghere exterior special concepute pentru nevoile dumneavoastra. Calitatea isi va spune cuvantul inca de la prima folosire, camera reusind sa nu lase amprenta timpului sa se vada catusi de putin.

              Inregistrarile incredibil de clare sunt caracteristica de baza a acestor camere. Fiind proiectate sa functioneze bine afara, camerele sunt prevazute si cu o multime de leduri infrarosu, putand filma foarte clar pana la o distanta de 60 de metri departare. Astfel, nici cea mai mica umbra nu va scapa fara sa i se delimiteze un contur clar, iar in cazul vreunei intamplari nefericite, inregistrarile audio video vor furniza cea mai buna proba in favoarea dumneavoastra.

              Confectionate din material rezistent (carcasa metalica inchisa etans), aceste camere isi vor face treaba indiferent de factorii externi sau vreme. Prin controlul la distanta cu ajutorul internetului, veti vedea in timp real tot ce se intampla in jur. Fiind concepute pentru a fi puse intr-un intreg sistem de supraveghere profesionist, conectarea se face usor si la indemana.

              Pentru cei ce doresc sa asigure cea mai linistita si stabila atmosfera in jurul casei, aceste camere sunt absolut recomandate. Cu ajutorul lor veti reusi in mod cert sa fiti mereu la curent cu ce se intampla, iar in cazul unui furt veti avea la indemana cele mai clare si sigure materiale. Oferiti-va siguranta pe care o meritati!

  top