Camere sport

Sorteaza dupa

Activeaza filtre:

  Urmareste comanda Urgent Cargus

  Camere sport

  Exista 45 produse.

             Camere sport pentru inregistrarea momentelor favorite, fie pe bicicleta, pe ski-uri, sau sub apa. Nu vei uita niciodata peripetiile tale de prin natura sau momentele de sport extrem prin care ai trecut. Aceste camere sport au suporti de prindere si iti lasa mainile libere pentru activitatea sportiva preferata, nu trebuie sa iti faci griji sa nu scapi camera sau sa nu patesti tu ceva. Gama larga disponibila pe iUni.ro garanteaza ca vei gasi camere sport pentru orice dorinta sau situatie in care vrei sa te aventurezi.

              Principalul si cel mai important lucru la aceste camere este faptul ca sunt dedicate categoriei din care fac parte. Camerele sport sunt si rezistente la apa si la presiuni, filmand cu pana la 30 metri adancime. Calitatea imaginilor este una net superioara, inregistrand full HD. Datorita unghiului de rotatie destul de ingaduitor si a calitatii acesteia, camera va va reda cele mai precise imagini, rezistand extrem de bine tuturor factorilor externi pe parcursul intregii zile. Dimensiunile sunt foarte convenabile pentru orice fel de sport sau preferinte, camera fiind prevazuta pentru orice situatie, in timp dovedindu-se extrem de rezistenta socurilor zilnice.

              Capacitatea de a se adapta cat mai rapid nevoilor dumneavoastra este principalul atu al acestor camere performante, avand incluse legaturi si suporti de prindere, putand fi pozitionate pe bicicleta, pe ghidon, pe brat, pe picior, pe casca de ski, la bordul autoturismului etc. Astfel, acelasi aparat poate fi intrebuintat pentru mai multe categorii de sporturi. Autonomia bateriilor este ridicata, permitandu-va sa va bucurati cat mai mult de achizitia dumneavoastra.

              In functie de necesitati, fie ca doriti sa suprindeti mediul acvatic si sa il redati cu cat mai multa acuratete, fie ca doriti sa imortalizati strict natura si mediul in timp ce faceti sport, fie ca doriti sa redati cele mai palpitante intamplari cu un fundal pe masura si un sunet cat mai natural si clar, la munte sau in pustiu, fie alte necesitati legate poate de locul de munca, aceste camere performante va vor darui cea mai frumoasa experienta folosindu-le.

  top